Ce vede Elena Udrea în fiecare dimineaţă, la răsăritul soarelui. ANUNŢUL făcut pe Facebook

Elena Udrea continuă să iasă pe plajă, la răsăritul soarelui, pentru a face jogging. În plimbările pe malul mării, fosta şefă a PMP (Partidul Mişcarea Populară) îi observă atent şi pe cei din jur, cei mai mulţi părinţi veniţi cu copii la aerosoli, dar şi soţi cu copii în braţe care îşi sună amantele. 

RomaniaTV.net
20 aug. 2016, 12:35
Ce vede Elena Udrea în fiecare dimineaţă, la răsăritul soarelui. ANUNŢUL făcut pe Facebook

Într-o postare recentă pe Facebook, Elena Udrea face o caracterizare personală a celor pe care îi întâlneşte în timp ce aleargă pe malul mării.

„Povesti de la rasaritul soarelui…
Alergatul de dimineata prilejuieste analize diferite asupra relatiilor de cuplu.
Cei mai multi dintre cei care ies sa priveasca rasaritul sunt parinti si isi aduc copiii fie la aerosoli fie sa ii fotografieze in momentul superb cand soarele iese din mare.
Vad tatici care isi plimba bebelusii in carucior, profitand de momentul de romantism si singuratate pentru a-si suna amantele…

Aflată în post şi rugăciune, Elena Udrea se lasă ispitită la petreceri cu drăcuşori şi procurori trimişi în judecată GALERIE FOTO

Mamici somnoroase cu puiutii in brate, cat timp sotii se mai odihnesc acasa, dar si perechi fericite, pe chipurile carora se citeste satisfactia de a avea familii reusite, copii minunati, liniste si bucurii nenumarate impreuna. Si acestea sunt cele mai des intalnite situatii.
Interesant este ca din ce in ce mai multe cupluri spre 50 de ani au bebelusi, ceea ce arata nu doar ca medicina a evoluat ci si o schimbare binevenita de mentalitate in societatea noastra. M-am obisnuit asa ca nu mai gafez ca in anii de dinainte, intrebandu-i daca sunt cu nepoteii la aerosoli…
Oricum, fata de anul trecut doar, plaja la crepuscul este mult mai aglomerata si, din ce in ce mai multi se trezesc devreme pentru a prinde momentul unic al rasaritului.☀️☀️☀️”, a scris pe facebook Elena Udrea. 

Recent, fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, a postat pe Facebook mai multe fotografii cu răsăritul, făcute în preajma Sfintei Mării, precum şi sfaturile pe care le dă prietenilor care vor să ţină post.

Elena Udrea, despre postul Sfintei Marii. De la ce vrea să se ABŢINĂ blonda în următoarele 2 săptămâni

Elena Udrea şi-a surprins admiratorii de pe Facebook cu o fotografie inedită, în care pozează cu spatele gol.

CITEŞTE ŞI Elena Udrea explică de ce şi-a scris FERICIRE cu pixul pe spate