Ce vedete au devenit mămici în 2012 FOTO

Barza a fost foarte ocupată în 2012 la Hollywood. Ea a trecut pe la multe staruri americane şi le-a lăsat în coşuleţ cei mai drăgălaşi bebeluşi. Vedete ca Beyonce, Adele sau Jessica Simpson au devenit mămici anul acesta.

RomaniaTV.net
07 dec. 2012, 11:07

Copilul celebrului cuplu Beyonce-Jay Z a fost, de departe, cel mai aşteptat copil al anului 2012. Micuţa Blue Ivy nu s-a lăsat prea mult aşteptată şi a venit pe lume pe 7 ianuarie în New York.

 

Adele, celebra artistă în vârsta de 24 de ani, are o relaţie cu Simon Konecki, în varsta de 38 de ani. Ea şi-a anunţat sarcina prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul ei.

“Sunt încântată să vă anunţ că eu şi Simon aşteptam primul nostru copil. Mi-am dorit să aflaţi această veste de la mine. Suntem în al noualea cer amandoi şi suntem foarte fericiţi, dar vă rog să ne respectaţi intimitatea în aceste momente preţioase. A voastra, Adele.”

Artista a devenit mama unui băieţel pe 19 octombrie 2012.

 

Reese Witherspoon, frumoasa „Blondă de la drept”, a născut în luna septembrie un băieţel, Tennessee James. Copilul este rodul dragostei dintre ea şi actualul soţ, Jim Toth.

 Actriţa mai are doi copii, din mariajul anterior cu Ryan Phillippe, pe nume Ava (12) şi Deacon (8).

 

Jessica Simpson şi logodnicul său, fostul jucător de fotbal american Eric Johnson, au devenit părinţi în luna mai 2012.

Cântăreaţa a adus pe lume o fetiţă, Maxwell Drew, într-o rezervă de lux pentru care a plătit 4.000 de dolari pe noapte. De curând, vedeta a declarat că este însărcinată cu al doilea copil.

 

Hilary Duff a devenit şi ea mama unui băieţel pe nume Luca Cruz. Este primul copil al său şi al soţului ei, jucătorul de hockey Mike Comrie. Băieţelul a venit pe lume în luna martie. 

„Bine ai venit pe lume, Luca Cruz Comrie! Marţi seară, am devenit fericiţii părinţi ai unui băieţel frumos şi sănătos, care a cântărit la naştere 3,4 kilograme!”, au anunţat actriţa şi soţul ei, Mike Comrie, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter.

 

Jennifer Garner şi Ben Affleck au devenit şi ei părinţii celui de-al treilea copil al lor, un băieţel pe nume Samuel Garner. Aceştia mai au două fete, Violet (6) şi Seraphina (3).

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au căsătorit în iunie 2005, după ce s-au cunoscut în 2003, pe platourile de filmare de la „Daredevil”.

 

Charlize Theron şi-a dorit foarte mult un copil şi a hotărât să adopte un băieţel. Actriţa în vârstă de 36 de ani de origine sud-africană a adoptat un băieţel care poartă numele Jackson.

 

Frumoasa Alessandra Ambrosio, unul dintre îngerii lui Victoria’s Secret, a dat naştere în luna mai 2012 unui băieţel sănătos în Florianopolis, Brazilia. Supermodelul în vârstă de 31 de ani şi omul de afaceri Jamie Mazur mai au o fetiţă pe nume Anja, născută în august 2008.

 

Alte staturi care au devenit mămici în 2012 sunt Tori Spelling, Alyssa Milano, Jessica Alba, Sienna Miller, Tina Fey, Victoria Beckham, Kourtney Kardashian, Kate Hudson, Natalie Portman, Pink sau Alicia Silverstone.