Ce vedete au restaurante în Centrul Vechi al Capitalei

Centrul Vechi din Bucureşti a devenit, în ultimii doi ani, o afacere prosperă pentru cei care au fost rapizi şi au avut inteligenţa de a-şi închiria un spaţiu. Printre aceştia se numără şi câteva vedete autohtone.

29 apr. 2013, 12:04
Ce vedete au restaurante în Centrul Vechi al Capitalei

Mugur Mihăescu, alias Garcea din Vacanţa Mare, a fost printre primele vedete care au avut inspiraţia de a-şi deschide în Centrul Vechi un pub cu specific irlandez, numit St. Patrick, scrie libertatea.ro. O altă persoană publică care a investit bani mulţi în centrul vechi este Răzvan Munteanu, soţul Deliei. Acesta deţine cluburile The Vintage şi Finnish.

Mircea Dinescu, mare bucătar, dar şi mare gurmand, este proprietarul cochetului restaurant „Lacrimi şi sfinţi”, în timp ce localul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout îi aparţine lui Tudor Constantinescu, fostul jurat al emisiunii „Top Chef”.

Citeşte şi Agathon: Centrul Istoric din Capitală a devenit un model de succes în turismul românesc

Costin Craioveanu, soţul Mihaelei Cernea, dar şi unul dintre cei mai vânduţi artişti plastici români, şi-a deschis recent o cafenea ce are pe frontispiciu numele său.

Şi Horaţiu Mălăele are un local în Centrul Vechi, numai că actorul nu dă de băut, ci îşi expune caricaturile şi picturile.


loading...