Ce vedete s-au dat în spectacol în noaptea de Înviere. Iată cele mai elegante ținute

Noaptea de Înviere este un prilej de sărbătoare, de care vedetele au profitat din plin pentru a-și expune cele mai elegante ținute. Iată ce piese vestimentare au purtat vedetele de Paște.

16 apr. 2023, 15:22

Noaptea de Înviere este un prilej de bucurie și sărbătoare. Mai mult, se spune că de Paște trebuie să te înoiești și să te gătești, pentru a celebra revenirea din morți a Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Tocmai din acest motiv, vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase. Decența a fost „tematica” serii, pentru că această sărbătoare este una profund creștină, care ne aduce aminte despre iertarea păcatelor, despre sacrificiul uriaș făcut de Hristos pentru noi. Așadar, această ocazie impune un anumit tip de ținută, marcată de eleganță și decență.

Citește și: VIDEO Dan Negru, în vizită la Mormântul Sfânt: ”Dacă Dumnezeu și-ar manifesta puterea prin miracole, iubirea ar dispărea!”

Ce au purtat vedetele în noaptea de Înviere

De exemplu, Andreea Raicu a optat pentru o ținută simplă și decentă, monocromatică. Aceasta nu a folosit accesorii, ci a decis să poarte la gât o cruciuliță. Și machiajul ales de vedetă a fost unul extrem de simplu și discret, urând o linie naturală. Frumoasa brunetă a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie imortalizată chiar în noaptea de Înviere, însoțită de descrierea tradițională „Hristos a Înviat!”

Dacă Andreea a optat pentru o ținută cât se poate de simplă, Elena Gheorghe a ales o rochie spectaculoasă care a furat toate privirile. Ținuta aleasă de vedetă avea culoarea albastră, având și aplicații florale. Outfit-ul era completat de o pereche de dresuri și pantofi negri. Cântăreața nu pierde nicio ocazie pentru a-și afișa ținutele spectaculoase, de o eleganță aparte. De-a lungul timpului vedeta nu a dezamăgit niciodată, fiind ca scoasă din cutie la fiecare apariție publică.

Nici Horia Brenciu nu a lipsit de la slujba de Înviere, unde a mers însoțit de familia sa. Cu el erau cei 4 copii ai săi, pe care îi are cu Alice, cu care are o relație de mai bine de 15 ani. Împreună, Horia și soția sa au un copil, pe Mina. Alice mai are două fete dintr-o căsnicie anterioară, iar Toma, băiețelul este adoptat. Se pare că Horia Bremciu a demonstrat că este un tată model, care își iubește copiii în mod egal. Pentru cântăreț, momentele petrecute alături de familia sa sunt cele mai importante.

Mai există o familie în showbiz-ul românesc care s-a făcut remarcată prin decență. Este vorba despre Andra și Cătălin Măruță. Cei doi sunt unul dintre cuplurile model din România, fiind un exemplu de bun simț pentru toți românii. Aceștia au fost prezenți și ei la slujba de Înviere, alături de copiii lor. Andra a optat pentru o ținută extrem de elegantă, linie stilistică pe care a avut-o și micuța Eva.

Citește și: Controverse legate de lumina sfântă de la Ierusalim. Teoria fosforului alb, care se aprinde în contact cu aerul