Ce vezi prima data în imagine? ADEVĂRUL despre relaţia ta!

Inainte de a incepe, concentreaza-te pe ceea ce-ti trece prima data prin cap atunci cand vei primi imaginea de mai jos. Concentreaza-te pe ceea ce vezi, nu pe ceea ce ar trebui sa vezi sau ar fi "normal" sa vezi.

RomaniaTV.net
19 dec. 2018, 07:59
Ce vezi prima data în imagine? ADEVĂRUL despre relaţia ta!

Sunt propuse doua variante de raspuns, dar acest lucru nu inseamna ca nu exista si alte variante, care reprezinta propria ta interpretare. Daca raspunsul tau nu are legatura cu variantele propuse, nu te lasa descurajat.

Ceea ce-si propune acest test este sa descopere comportamentul tau in relatia de cuplu, fara sa fie implicate chestiuni legate de morala, intimitate sau alte lucruri personale. De aceea este foarte important sa fii sincer cand hotarasti raspunsul. Altfel, testul nu va avea nicio relevanta. 

Asadar, ce vezi prima data in aceasta imagine?

Partile corpului unei femei (nud)

Daca primul lucru pe care il vezi este nudul unei femei, atunci considera-te norocos. Viata ta de cuplu este pasionala si lipsita de inhibitii. Nu te intereseaza gura lumii. Pur si simplu te concentrezi pe fiecare experienta avuta. Esti o persoana intensa, in sensul bun al cuvantului. Nu ai obiceiul de a spune NU cand vine vorba de experiente sexuale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.