Ce vindecări ne aduce Divinitatea! Marele benefic Jupiter și vindecătorul Chiron față în față în Berbec, după 50 de ani

Vechile răni vor reapărea pentru a ne aminti de experiențele dureroase pe care nu le-am procesat pe deplin.

09 mart. 2023, 20:40
Ce vindecări ne aduce Divinitatea! Marele benefic Jupiter și vindecătorul Chiron față în față în Berbec, după 50 de ani

Jupiter și Chiron sunt în Berbec, pregătindu-se să încheie călătoria începută la finalul lunii februarie. Acordă atenție oricăror sentimente, evenimente sau evoluții. Orice lucru care trezește în interiorul tău sentimente de vulnerabilitate.

Chiron este acel „of” pe care îl simțim cu toții, acea rană pe care o împărtășim cu toții. Și Jupiter va pune lupa pe el. Nu pentru a ne face să suferim, ci pentru a ne ajuta să fim atenți la ceea ce contează.

Este posibil să ai flashback-uri cu răni vechi din copilărie. Un părinte care te-a ignorat. Un coleg de clasă care te-a agresat. Un profesor care te-a făcut să te simți inadecvat. Un eveniment în care te-ai simțit expus sau rușinat în fața altor persoane.

Horoscop rune, care sunt provocările săptămânii. Cui aduce noroc Dagaz, pe cine avertizează runa Nauthiz inversată
Vechile răni vor reapărea pentru a ne aminti de experiențele dureroase pe care nu le-am procesat pe deplin. Această recunoaștere a rănii este o parte normală a procesului de vindecare. Vindecarea va veni, dar mai întâi trebuie să ne împrietenim cu rana.

Conjuncții majore – lecții majore
În ultima perioadă am avut parte de un cocktail de emergii cosmice cum nu am mai întâlnit până acum. Am avut conjucție Soare-Saturn în Vărsător. Am avut o conjuncție Venus-Neptun în Pești.

Va urma, în 12 martie 2023, o conjuncție foarte rară: Jupiter-Chiron în Berbec, care are loc doar o dată la 50 de ani.

Chiron – Cele mai adânci răni dintre toate
Chiron este mult mai subtil. Chiron este acel „of” pe care îl simțim cu toții, dar nu prea putem pune degetul pe el. S-ar putea să te afli într-un loc bun în viața ta, dar încă ai un vag sentiment de deconectare de la lume. Ceva adânc în interior este oprit.

Știi că ești aici pentru mai mult. Dar nu ești sigur ce înseamnă acest „mai mult”. Urmărirea obiectivelor te lasă goală și dezamăgită „la asta nu mă așteptam”. Experimentezi sentimente de dor intens. Îți dorești ceva profund, ceva semnificativ, ceva care poate nici măcar nu există. Acest dor profund, acest „of” pe care toți îl simțim că poate trece neobservat ani de zile. Dar apoi există un tranzit precum cel al lui Jupiter și Chiron care îl aduce în vârful conștientizării noastre și ne cere să facem ceva în privința asta.

Horoscop primăvară 2023 Camelia Pătrăşcanu. Jupiter pune toţi banii pe masă, ce zodii au un noroc fabulos
Ce înseamnă acest „of” al lui Chiron?
Ne naștem printr-o experiență traumatizantă de rupere. Adânc în interior, tuturor ne este dor de acel sentiment neptunian de beatitudine și autosuficiență pe care l-am experimentat în pântecele mamei noastre și avem un fel de resentiment pentru că am fost adusi pe lume. Indiferent cât de iubitori au fost părinții noștri sau cât de sănătoasă a fost educația noastră, încă simțim nostalgia paradisului pierdut din care am ieșit.

În mitologia greacă, Chiron este abandonat de părinți la naștere. Acest abandon este metaforic și reprezintă experiența rupturii, experiența nașterii. Expulzați din paradis, din pântecele mamei noastre, ne simțim ca un extraterestru într-o lume 3D cu legi noi și reguli noi.

Așa apare întrebarea: De ce sunt aici?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.