Horoscop rune, care sunt provocările săptămânii. Cui aduce noroc Dagaz, pe cine avertizează runa Nauthiz inversată

Rune bune, gânduri bune! Binecuvântare și relații armonioase, împreună cu muncă și eforturi pe frontul de lucru este ce caracterizează această săptămână pentru majoritatea dintre noi.

08 mart. 2023, 15:51
Horoscop rune, care sunt provocările săptămânii. Cui aduce noroc Dagaz, pe cine avertizează runa Nauthiz inversată

Horoscop rune. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii berbec, din pacate, nu vor avea o saptamana chiar usoara. In cazul lor, lucrurile se afla pe taramuri miscatoare, se pot schimba de la o zi la cealalta si planul de acasa sa nu se mai potriveasca cu cel din targ. Veti simti ca atarnati de un fir de ata, ca nu aveti control asupra vietii voastre. Veti incerca sa va impuneti un punct de vedere cu orice pret si ati putea sa nu realizati ca abordarea voastra este cea care ar putea strica totul. Vorba dulce mult aduce iar in cazul vostru chiar se aplica saptamana aceasta.Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Acum e un timp bun pentru comuicare, poti primi raspunsuri mult asteptate. Asculta cu atentie, in special in vizite si intalniri, ce ti se spune, poate avea o revelanta importanta anume pentru tine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativii taur ar putea sa resimta aceasta saptamana ca fiind una bulversanta. De la vesti la barfe, tot ce va ajunge la urechile lor va fi parca pentru a-i da peste cap complet, pentru a le schimba planurile. Rabdarea le-ar putea fi acum pusa la incercare de persoane sau evenimente care-i vor pune intr-o zona de asteptare. Emotii peste masura, nerabdare si actiuni gresite de aceasta data. Fiti atenti cum gestionati lucrurile! Runa etalata – Dagaz : Aceasta runa iti anunta despre o situatie pe care o ai faptul ca te asteapta noroc sau o lunga perioada de prosperitate. Deja o simti sau in curand o vei simti. Sterge orice indoiala iar soarele va rasari pe strada ta. Pe de alta parte, runa poate sa marcheze un moment in care sa faci tranzitia de la noapte la zi, deci circumstantele iti sunt foarte favorabile acum.

Iubirea plutește în aer pentru nativii acestei zodii! Luna martie s-ar putea lăsa cu o dragoste ca-n filme
Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O saptamana decisiva pentru nativii Gemeni care vor avea de facut schimbari daca vor ca lucrurile sa se aseze in vietile lor. Daca ati facut eforturi pana acum, va trebui sa faceti unele si mai mari. Actiunile de anvergura si miscarile ample sunt acum cele care intereseaza. Detaliile pot fi puse la punct mai tarziu. Runa etalata – Ehwaz (inversata) : Atentie ca letargia sa nu fie cauza de regres si de miscari incetinite. Poti avea gandire neclara, te poti simti pierdut precum un calaret intr-o padure incetosata. Daca cineva a stat pe loc pana acum, acum se poate misca. Cineva increzator sau disponibil isi poate exprima intentii negative. Ehwaz este runa impulsului.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

De la inceputul anului si pana acum v-ati simtit intr-un razboi, intr-o lupta continua care nu v-a dat posibilitatea sa respirati si sa va ganditi si la voi. Mai rau, pentru o cauza anume ati reusit sa neglijati si responsabilitatile fata de persoane importante din vietile voastre. Incercati sa luati o pauza, sa lasati timp lucrurilor sa se intample fara a mai simti nevoia sa actionati voi. Runa etalata – Gebo : Aceasta runa vesteste un parteneriat in orice forma ar fi el. Daca este o situatie personala, se anunta aparitia unui partener care este exact cel cu care poti construi o relatie reala. Este dificil de spus care va fi relatia, familie, iubire, prietenie. Insa in orice caz cineva cauta o alianta cu tine. Runa iti indica posibilitatea unei relatii sincere si rodnice.

Leu (23 iulie – 22 august)

O saptamana cu noroc pentru nativii leu. Destinul va juca acum in zodia voastra o piesa interesanta, benefica si de viitor, iar zilele acestea va pot surprinde cu adevarat. Sanse pentru o casa noua sau pentru un loc de munca mai bine platit, un castig financiar nesperat sau o cerere in casatorie v-ar putea schimba acum planurile de viitor. Runa etalata – Inguz : Te poti simti izolat in calatoria ta spirituala, dar exista un foc de inspiratie in tine ce te sustine sa cresti si sa mergi tot inainte. Hraneste acel foc nobil cu perseverenta, cauta raspunsuri dar scapa de intrebari irelevante. Traieste doar in prezentul tau.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Se previzionează o săptămână bună pentru nativii Fecioara mai ales pe plan financiar. Material le merge bine, vor obtine acele lucruri de care au nevoie, fie le vor achizitiona, fie le vor primi cadou. Veștile acestei saptamani va vor surprinde in bine, sunteti in trend si nimic nu va poate lua prin surprindere. Sentimental, ati putea sa primiti o propunere interesanta pentru viitor. Runa etalata – Mannaz: Cand iti apare aceasta runa mesajul este sa faci un pas in spate si sa te privesti ca element al unei intregi comunitati (familie, grup de prieteni). Care este relatia ta cu acesti oameni? Cum relationeaza ei cu tine? Aceasta poate fi cheia performantelor pe care le ai.

Citește și: Horoscop de primăvară. Nativii din zodiac vor avea trei luni pline de vise, energie și realism

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Saptamana va fi solictanta pentru voi, va trebui sa fiti flexibili, sa faceti cateva drumuri inopinate. Acestea pot fi locale, in interes de serviciu de la o institutie la cealalta sau chiar sa plecati din oras pentru o intrunire sau un eveniment ce tine de sfera profesionala. Spre weekend veti gasi momente in care sa va permiteti si voi sa va mai relaxati si sa va deconectati. Sunteti in vizorul astrelor, iar sanatatea poate sa va joace mici feste acum. Sistemul digestiv poate fi antrenat de o stare de nervozitate si cateva dureri v-ar putea necaji. Nimic de speriat insa, protejati-va si va fi bine! Runa etalata – Nauthiz (inversata) : Fii atent la ce se intampla in jurul tau ca sa eviti sa se intample ceva neplacut. Esti atentionat ca de tine si de reactiile tale depinde ca acest lucru sa nu se intample. Esti sfatuit sa eliberezi emotii captive negative si sa te distrezi mai mult. Fii cu ochii pe dorintele tale pentru ca unele pot contine pericole ascunse. Cineva in secret te poate admira.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este saptamana adevaruriloe pentru Scorpioni. Puteti avea acum supriza sa aflati lucruri care sa va schimbe complet traiectoria si sa faceti schimbari pe care nu le-ati putut vizualiza cu putin timp in urma. Chiar daca veti fi luati prin surprindere, lucrurile merg spre bine pe toate planurile, veti fi avantajati. Runa etalata – Perth: Perth reprezinta fertilitatea, misterul, tot ce este nevazut. Mana destinului, karma, predestinarea divina isi fac simtita prezenta. In timp ce soarta este ceva complex si imposibil de inteles, aceasta runa vine sa-ti arate cat de puternic este scopul tau. Soarta este o forta puternica pe care nu o cunosti, dar pe care trebuie sa o respecti.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nativii sagetator sunt protejatii zodiacului saptamana aceasta. Orice veti initia acum va sta sub semnul succesului si veti reusi in orice va propuneti. Un ajutor divin este acum proiectat pe zodia voastra.Săgetătorii stau foarte bine în această perioadă la capitolul comunicare. Vor primi niște vești legate de o investiție din trecut și vor fi nevoiți să ia o decizie cu privire la acest aspect. Se recomandă să analizați foarte bine părerile pro și contra, iar astfel veți primi răspunsul fără a-l căuta. Runa etalata – TEIWAZ : Caracteristicile acestei rune sunt energia masculina si principiul activ, aducand drept rezultat o anxietate de a cuceri. Teiwaz este runa curajului, dedicarii si increderii absolute in propriile resurse. In situatii de relatii interpersonale sau de dedicare pentru o cauza, Teiwaz sfatuieste pentru perseverenta si in acelasi timp iti reaminteste ca rabdarea poate uneori sa fie o forma de perseverenta. Priveste in tine si analizeaza adanc fundatiile vietii tale. Facand asta, vei ajunge sa cunosti si sa valorifici resursele tale cele mai adanci si puternice.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Atentionare pe sanatate, dragi capricorni. Ori voi ori cineva apropiat voua se poate confrunta cu o raceala de sezon sau cu o problema de sanatate inopinata. Nu lasati lucrurile la voia intamplarii, urmati tratamentele corect si consultati-va cu persoane avizate. Pe plan profesional pot sa apara lucruri noi, evenimente neprevazute care sa va dea de gandit daca sunteti sau nu in pozitia potrivita. Runa etalata – ODIN: Primesti un mesaj ce inseamna ca necunoscutul, nestiutul si nevazutul sunt parte activa din viata ta la acest moment. La inceput era nimic si la final ramane nimic. Nu poate fi folosit controlul pe ceea ce nu exista inca. Ca sa poti avansa in marele gol din fata ta trebuie sa ai o incredere desavarsita. Si fa pasi in acest gol cu mainile goale si cu credinta de fier. Ceea ce te va sustina este puterea creativa a necunoscutului.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt foarte confuzi în această lună, iar acest lucru se va reflecta și în relația pe care o au cu cei din jur. Anumite experiențe anterioare revin, iar acest fapt v-ar putea afecta veniturile și chiar valorile din prezent. Comunicarea este baza acestei luni, ea vă va ajuta să treceți mai ușor peste astfel de impedimente. Veți gestiona câteva lecții grele, iar acestea își vor lăsa amprenta asupra stării voastre psihice. Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Ansuz sugereaza aici ca poate veni un interviu sau o testare. Daca este cazul, pregateste-te si foloseste-ti inteligenta in avantajul tau. Ai multe de spus, dar trage aer in piept si ia-ti timp sa gandesti inainte sa vorbesti.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Odata cu primavara, Pestii au sanse unei vieti noi. Sunt pregatiti pentru schimbare iar aceasta saptamana le poate deschide oportunitati la care nici nu visau. Comunicarea, voiosia și depasirea limitelor autoimpuse sunt cheia acestui moment pe care-l pot considera unic. Se vor trasa liniile principale pana la finalul anului. Runa etalata – Berkana : Aceasta runa indica pentru tine o perioada de crestere/succes in viata ta. Te simti bine, atat fizic cat si emotional. Cand lucrezi cu oamenii sa stii ca te afli intr-o faza de progres. Acum este un bun timp pentru studiu, pregatire si dezvoltare. Dar nu uita, in plus fata de circumstante favorabile necesare pentru cresterea ta, eforturile personale iti sunt si ele necesare si semnificative.