Ce vor bărbaţii în dormitor, dar nu spun niciodată

De cate ori nu ti s-a intamplat oare sa iti doresti sa iti surprinzi partenerul in dormitor si nu ai stiut cum? Sa aduci putina sare si piper in relatia intima? Ai putea crede ca e greu sa intuiesti ce isi doreste un barbat. Din fericire, s-au facut studii pe tema asta, astfel ca lucrurile sunt mult mai simple.

RomaniaTV.net
24 ian. 2016, 14:38
Ce vor bărbaţii în dormitor, dar nu spun niciodată

Sunt o multime de lucruri pe care barbatii si le doresc in dormitor, dar pe care nu prea indraznesc sa le rosteasca. Iata in continuare cateva dintre ele:

1. Lasa-l sa preia controlul

Femeile simt de multe ori nevoia sa isi dovedeasca abilitatile sexuale. De aceea, se lasa pe sine mai prejos pentru placerea partenerului. Insa, uneori e nevoie sa il lasi si pe barbat sa arate cat de bine detine arta preludiului si a sexului. Provoaca-l! Asta il va incita foarte mult. Pune-l la treaba. Cere-i sa te rasfete. Garantat ca il vei porni ca la cheie!

2. Prelungeste preludiul

Sex fara preludiu mai rar. Si pentru ca tot e de asteptat sa se intample, atunci de ce sa nu incepi preludiul dinainte de a ajunge in dormitor. Cum faci asta? Starnesti o discutie plina de aluzii, ii trimiti sms-uri cand inca e la serviciu sau ii lasi prin casa biletele cu mesaje incitante. In felul acesta va acumula energie sexuala si abia va astepta sa va intalniti. Apoi, petrece cat mai mult timp sarutandu-l, mangaindu-i coapsele, gatul, abdomenul astfel incat sa innebuneasca de nerabdare.

Citeşte continuarea pe ELE.RO