Ce vor bărbaţii în pat în funcţie de zodie

Dacă vrei să ştii care sunt preferinţele sexuale ale partenerului tău, află-i zodia. Iată ce spune fiecare zodie în parte despre comportamentul sexual al bărbaţilor.

RomaniaTV.net
05 iun. 2013, 19:39
Ce vor bărbaţii în pat în funcţie de zodie

Barbatul Berbec

Te vei bucura de momente remarcabile alaturi de un barbat Berbec. Insa va trebui sa tii pasul cu el. Atunci cand are chef de sex, nu trebuie sa amani momentul, altfel scanteia se pierde.

Barbatul Taur

Are nevoie de momente de mangaiere, de alintare. Pregateste asternuturi fine, cu mirosuri excitante, care sa-i starneasca simturile. Cu alte cuvinte, elementul cheie in dormitor cu un Taur este preludiul.

Barbatul Gemeni

Se plictiseste foarte repede, asa ca nu ar trebui sa faci acelasi lucru de doua ori. Schimba pozitiile, schimba locul in care faceti sex pentru a-l tine tot timpul in priza. Daca nu-i oferi varietate, va cauta in alta parte.

Barbatul Rac

Starile de spirit ale unui Rac sunt foarte schimbatoare, iar acest lucru este valabil si la capitolul sex. Daca-l vrei pregatit pentru „nebunii”, ajuta-te de aromaterapie. Esentele de iasomie sunt indicate pentru a-i starni simturile. Daca vrei sa faci sex cu un barbat din zodia Racului, nu vorbi niciodata despre job sau treburi casnice. Ii vei taia elanul sexual.

Citeşte mai mult pe problemesex.ro

Citeşte şi Cele mai bune combinaţii de zodii. Află CU CINE SĂ TE CUPLEZI