Ce vrăji face mămica Diana Munteanu Niculescu pentru fiul său

Diana Munteanu Niculescu nu poate face excepţie de la ceea ce au unic mămicile bune şi devotate copiilor lor: capacitatea de a găsi tot felul de trucuri eficiente pentru a-şi convinge copiii să facă sau nu anumite lucruri, evident pentru binele lor.

RomaniaTV.net
07 mai 2012, 08:10
Ce vrăji face mămica Diana Munteanu Niculescu pentru fiul său

Pentru că David, fiul Dianei Niculescu, este un năzdrăvan şi jumătate, este un copil activ şi aleargă în continuu, micile “accidente” sunt inerente: căzături în genunchi, zgârieturi etc. Diana a găsit soluţia: “L-am învăţat că asta nu e o tragedie, că se poate întâmpla, mai ales dacă nu e atent sau dacă e prea grăbit, l-am lăsat mereu să se ridice singur, fără ajutorul meu şi l-am încurajat în sensul ăsta. Cu timpul, s-a obişnuit aşa”.

În plus, “pupicul” face întotdeauna minuni. “Ştie că dacă pupă mami locul în care s-a lovit, trece şi durerea! E atât de convins de efectul miraculos al pupicului, încât dacă îi spun că mă doare o mână sau capul, sau orice altceva îmi spune: Mami, pup eu şi trece. Îl las, aşadar să măcu pupicul care face minuni şi când mă întreabă dacă mi-a trecut, îi confirm neapărat că sunt”.

Citeşte mai mult pe Sfatulparintilor.ro.