Ce vrea de Mărţişor, în funcţie de zodie!

De 1 si 8 Martie, femeile se simt rasfatate si primesc unele dintere cele mai frumoase cadouri. Insa, pe buzele multor barbati apare intrebarea “Ce vrea de Martisor?”. In ajutorul lor vin insa astrologii care au raspunsuri care vizeaza toate nativele. Se pare ca pentru multe dintre ele este nevoie de o serie de lucruri speciale de Martisor pentru a fi cu adevarat fericite.

27 feb. 2015, 06:35
Ce vrea de Mărţişor, în funcţie de zodie!

ASADAR, IATA CE VREA DE MARTISOR, IN FUNCTIE DE ZODIE:

FEMEIA BERBEC vrea de martisor flori multe si frumoase de Martisor. Pe langa traditionalele martisoare, femeile din berbec doresc sa simta mirosul primaverii ca le inconjoara in aceasta perioada.

FEMEIA TAUR vrea de martisor sa primeasca de Martisor un parfum special, de primavara, care sa ii aduca aminte de prospetime si de revitalizare. Iubeste primavara asa ca de Martisor ii place sa fie in ton cu natura.

FEMEIA GEMENI vrea de martisor o noapte pasionala de martisor. Nu este adepta cadourilor ci mai degraba prefera momentele pasionale fierbinti in dormitor, atat de 1 Martie cat si de 8 Martie.

FEMEIA RAC vrea de martisor sa primeasca martisoare multe de la toti barbatii din jurul ei. Prefera martisoarele in forma de gargarita sau cele cu ghiocei.

FEMEIA LEU vrea de martisor foarte mult sa petreaca momente luinistite si romantice alaturi de persoana iubita de Martisor. Nu este adepta cadourilor scumpe ci mai mult a cadourilor amoroase.

FEMEIA FECIOARA vrea de martisor sa fie raspatata cat se poate de mult de Martisor. Vrea sa se simta speciala si va aprecia orice cadou va primi.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro