Ce vrea să devină fata lui Tom Cruise când va fi mare

Fetiţa în vârstă de şase ani a actorilor Katie Holmes şi Tom Cruise a spus ce îşi doreşte să devină când va creşte, potrivit unei surse apropiate celor doi americani.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 15:21
Ce vrea să devină fata lui Tom Cruise când va fi mare

Suri Cruise a spus că vrea să devină gimnastă, după ce a participat în calitate de spectatoare la Jocurile Olimpice de anul acesta, de la Londra, informează contactmusic.com.

Micuţa Suri a fost impresionată în mod deosebit de medaliata cu aur Gabby Douglas la gimnastică în cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, aşa că s-a decis să păşească pe urmele campioanei.

„Suri este înnebunită după Gabby şi după întreaga echipă de gimnastică a Statelor Unite. A uitat de actorie şi de modelling şi a spus că vrea să devină olimpică. S-a lăsat prinsă de febra gimnasticii şi, de mai bine de o lună, ia lecţii de la Chelsea Piers, o apropiată a lui Kate. Antrenoarea le-a spus lui Kate şi lui Tom că fiica lor este potrivită pentru acest sport şi are potenţial”, a declarat sursa pentru publicaţia National Enquirer.

Aceeaşi sursă a mai precizat că părinţii actori s-au declarat uşuraţi că fiica lor nu doreşte să îi urmeze în ceea ce priveşte cariera.

În ciuda divorţului lor tensionat, Tom şi Katie au găsit un numitor comun în ceea ce priveşte educaţia lui Suri. „Sunt mulţumiţi că aceasta se îndreaptă către o altă carieră decât aceea de actriţă şi o încurajează în acest sens”, a mai spus apropiatul celor doi.

După o căsătorie care a durat cinci ani, Tom Cruise şi Katie Holmes au anunţat la începutul acestui an că vor divorţa. Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârşitul lunii august, în urma divorţului actriţa urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an.

Potrivit presei americane, Tom Cruise şi Katie Holmes au rămas în relaţii amicale şi continuă să comunice unul cu celălalt, de dragul fiicei lor Suri, care locuieşte cu mama ei la New York.

Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanţial.

Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în noiembrie 2006.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film. Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria „Misiune: Imposibilă”, Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: „Magnolia” (1999), „Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut”, ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi „Deschide ochii/ Vanilla Sky” (2001).

Katie Holmes, care a mai jucat în lungmetrajul „Batman – Începuturi/ Batman Begins” din 2005, a filmat anul trecut o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.