Ce zodie este nesigură și care este încrezătoare în sine, clasificate de la cel mai mult la cel mai puțin

Când esti încrezător, te simti sigur pe sine în multe tipare. Știi ce vrei și cum să-l obții sau, cel puțin, așa arăți. Dar zodiile nu reacţionează la fel.

08 dec. 2022, 09:40
Ce zodie este nesigură și care este încrezătoare în sine, clasificate de la cel mai mult la cel mai puțin

Ce zodie este nesigură, ce zodie are tupeu în orice situaţie? Unii oameni cred că lucrurile se întâmplă cu un motiv și au încredere că universul nu este atât de întâmplător cum pare. Este filosofia vieții „o ușă se închide, alta se deschide”.

Dar astrologia poate oferi mai multe informații despre motivul pentru care suntem nesiguri, încrezători sau o combinație a celor două.

Care sunt cele mai nesigure zodii și cine sunt cei mai încrezători?

Deși depinde de ce zodie întrebi, semnele de apă, Rac și Pești, tind să ia lucrurile la inimă, ceea ce duce la scăderea stimei de sine și la creșterea sentimentelor de nesiguranță.

Pe de altă parte, zodiile încrezătoare tind să fie semne de Foc precum Berbecul și Leul, care preferă să fie în centrul atenției, absorbind toată atenția, bună sau rea.

La fel ca și încrederea, putem fi nesiguri cu privire la multe lucruri. S-ar putea să avem opusul încrederii în sine și să fim foarte îndoielnici cu privire la abilitățile sau talentele noastre. Este posibil să nu simțim că putem avea încredere în ceilalți oameni că fac ceea ce trebuie pentru alții, și nu doar pentru ei înșiși.

Ce spune Biblia despre astrologie şi zodii. Semnificația zodiilor în Biblie
Nimeni nu este 100% încrezător sau nesigur; majoritatea dintre noi avem mult din una și puțin din cealaltă.

Cele mai nesigure semne zodiacale vs. Cele mai încrezătoare semne zodii:

1. Rac (21 iunie – 22 iulie)
Racii sunt super-sensibili și tind să ia totul mult prea personal.

Când fericirea sau sentimentele tale de stima de sine se bazează pe altcineva, nu ai puterea interioară de care ai nevoie pentru a fi încrezător.

Racul este excesiv de emoțional, lipicios și extrem de dornic de atentie, toate acestea fiind sub umbrela nesigurantei. Este într-adevăr păcat că sunt atât de nesiguri, deoarece tind să fie oameni minunați și grijulii.

2. Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Deoarece Fecioarele sunt atât de critice cu ei înșiși, ei cred că alți oameni sunt la fel de hipercritici ca și ei și poate dăuna stimei lor de sine.

Ei își fac foarte multe griji dacă fac o impresie bună sau dacă au făcut ceva îngrozitor de jenant la o intalnire socială.

Horoscop decembrie. Trei zodii lovite de noroc la sfârşitul anului 2022
Autoevaluarea lor constantă le scapă de la baza încrederii lor și îi determină să aibă momente majore de nesiguranță, făcându-i una dintre cele mai nesigure zodii.

Ei nu au încredere în instinctele lor și adesea se bat pentru greșeli și defecte auto-percepute.

3. Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanța nu vrea probleme, așa că trebuie să fie pasionate de ceva pentru a putea apărea, iar susținerea cauzelor sau a oamenilor este de obicei singura dată când Balanța este încrezătoare.

Vor să fie plăcuți și nu sunt siguri că, dacă și-ar exprima opiniile și s-ar apăra singuri, ar fi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.