Ce zodii te ajută să îți achiţi datoriile karmice. Horoscopul Triburilor De Suflete

Nu este întâmplător că ne naștem într-un anumit semn zodiacal. Se spune că fiecare suflet se găsește pe o treaptă evolutivă spirituală și poartă cu sine datoriile karmice ale vieților anterioare. Datoriile karmice sunt greu de dus și greu de rezolvat, dar anumite persoane, din anumite zodii, ne pot veni în ajutor. Descoperă Horoscopul Triburilor de Suflete și care sunt acele zodii care te ajută să îți achiți datoriile karmice.

29 nov. 2021, 20:56
Ce zodii te ajută să îți achiţi datoriile karmice. Horoscopul Triburilor De Suflete

Datoriile karmice sunt greu de dus și greu de rezolvat, dar anumite persoane, din anumite zodii, ne pot veni în ajutor. Descoperă Horoscopul Triburilor de Suflete și care sunt acele zodii care te ajută să îți achiți datoriile karmice.

Datoriile karmice ale Berbecilor
În această viață, aceste suflete s-au născut în zodia Berbecului tocmai pentru a reuși să găsească echilibru între datorie și libertate, între supunere și independența, între curaj și teama salvatoare, între diplomație și prea multă deschidere.

Dacă în trecut au fost suflete supuse, lăsând prea mult de la ei pentru satisfacerea celorlalți, acum au curaj și devin firi independente.

Horoscop Osho 2022: Karma din viaţa anterioară te afectează, e timpul să rupi vechile tipare
În tribul lor de suflete se află două zodii care îi ajută la îndeplinirea datoriilor karmice, cu care leagă prietenii din care vor avea multe lecții de învățat: Capricorn și Balanță.

Datoriile karmice ale Taurilor
Datoriile karmice ale Taurilor sunt legate în special de a-și oferi lor ceea ce n-au avut într-o viață anterioară în care s-au confruntat cu sărăcia.

Trebuie să învețe, așadar, să se bucure de viață, să se răsfețe, să își construiască un statut social și material, să ducă o viață plină de bunăstare, de bun gust, dar totodată echilibrată spiritul.

Din tribul lor de suflete ce îi ajută să își împlinească datoriile karmice se numără zodiie: Leu, Vărsător.

Datoriile karmice ale Gemenilor
Dacă în alte vieți aceste suflete au fost retrase, poate chiar pustnice, s-au adâncit în științe sau activități solitare, acum în zodia Gemeni învață să fie sociabili, glumeți, să se bucure de viață și de toate plăcerile mărunte, pot dezvolta ușor vicii și pot deveni foarte cheltuitori.

Datoria lor karmică este aceea de a descoperi plăcerile vieții, însă totodată de a rămâne în echilibru.

Din tribul lor de suflete care îi ajută să își săvârșească datoriile karmice fac parte cei din zodiile Fecioară și Scorpion.

Ce karma ai în funcţie de anul naşterii. Descoperă-ţi trăsăturile de caracter, predispoziția la anumite probleme de sănătate și comportamentul în relațiile amoroase
Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Rac
În vieți anterioare aceste suflete s-au aflat departe de familie și de cei dragi sau au avut funcții importante care au adus multă muncă și responsabilitate, fără a reuși să petreacă timp lângă persoanele pe care le iubeau, fără să aibă posibilitatea să își vadă copiii cum cresc și să se bucure de iubirea pe care o pot regăsi doar în sânul familiei.

Așadar datoria lor karmică este aceea de a se bucura de familia lor, de rudele pe care le au, iar mulți nativi simt în interiorul lor că „doresc să își găsească cuibul”- să își întemeieze o familie în care să cultive iubirea și căldura căminului.

Din tribul lor de suflete care îi ajută să își îndeplinească datoriile karmice fac parte cei născuți în zodiile Săgetător și Capricorn.

 

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Leu
În vieți anterioare, aceste suflete și-au dedicat prea mult din viața lor altor persoane. Fie au trăit într-un mediu restrâns, au fost agresați sau au fost sclavi, fie au avut meserii precum vraci, medici, vindecători etc.

Datoria lor karmică în această viață este aceea de a învăța să fie mai egoiști, să își acorde lor mai multă importanță, mai mult timp, să se răsfețe, să se simtă lăudați, apreciați, valoroși în față celorlalți.

În tribul lor de suflete care îi ajută să își achite datoriile karmice se numără cei născuți în zodia Taurului și a Fecioarei.

Datoriile karmice ale sufletelor născute în zodia Fecioară
Aceste suflete au datoria karmică de a face ordine în viața lor, de a înlătura haosul și nonsensul și de a găsi țeluri clare și succesul, de a finaliza ceea ce își propun și de a se descoperi pe sine încă de la vârste fragede.

Cei născuți sub zodia Fecioarei sunt firi inteligente care au nevoie de organizare pe toate planurile vieții, căci, se pare, în traiurile anterioare au trăit prea mult în patima plăcerilor sau la voia întâmplării, fără un sens anume în viață sau chiar la mila naturii.

Din tribul lor de suflete care îi ajută să își achite datoriile karmice fac parte cei născuți sub semnele zodiacale ale Gemenilor și Leului.

Datoriile karmice ale sufletelor născute în zodia Balanță
Nativii Balanță au datorii karmice destul de grele, legate în special de regăsirea spirituală și de binele pe care trebuie să îl facă în lume sau în comunitatea în care trăiesc.

Îi observăm adesea ca oameni destul de organizați, cu bune maniere și bun gust, veseli și înconjurați de multe cunoștințe și mulți prieteni, însă în viețile anterioare nu au fost deloc așa. Se pare că în trecutul lor spiritual au fost agresivi cu ceilalți până la tiranie, deloc empatici și responsivi la nevoile și suferințele celorlalți, egoiști și dornici de putere.

Datoriile karmice sub zodia Balanță vin să echilibrele toate aceste destine negative, fiind căutători ai păcii și iubirii.

Din tribul lor de suflete ce îi ajută să își depășească datoriile karmice fac parte cei născuți în zodiile Berbec și Vărsător.

Datoriile karmice ale sufletelor născute în zodia Scorpion
Astăzi misterioși, atenți cu viața lor privată, greu de descifrat și totodată cuceritori, sufletele născute în zodia Scoprion au fost în vieți anterioare cei ce dădeau de gol până și cele mai tainice secrete.

Fie au fost bârfitori, fie trădători, spioni sau persoane în care nu era indicat să îți pui încrederea.

Datoria lor karmică este aceea de a învață să aprecieze și să respecte intimitatea lor și a celorlalți, de a deveni buni ascultători, de a proteja și aprecia valorile fundamentale ale oamenilor.

Din tribul de suflete ce îi vor ajuta să își împlinească datoriile karmice fac parte cei născuți în zodiile Gemeni și Pești.

Datoriile karmice ale sufletelor născute în zodia Săgetător
Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Săgetător sunt destul de complicate. În vieți anterioare aceștia au fost persoane neserioase, pe care familia și ceilalți nu s-au putut baza, axați pe distracție, cu multe vicii, nestatornici și cumva pierduți în fața iubirii.

În zodia Sagetatorului au șansa să își „repare” personalitatea, să devină spirite puternice și de încredere, întreprinzătoare, cu foarte mulți prieteni în toată țara sau toată lumea, care călătoresc mult cât să cunoască oameni noi și să învețe după excelenta lor capacitate intelectuală, să culeagă valorile societății, să învețe să respecte tradiția și istoria, să își găsească rădăcinile în sânul familiei.

Adesea Săgetătorul va simți că o mare parte din responsabilitățile familiei se află doar pe umerii săi.

În tribul lor de suflete ajutătoare în săvârșirea datoriilor karmice fac parte cei născuți în zodiile Rac și Pești.

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Capricorn
Cu un ritm fascinant și o putere de muncă demnă de invidiat, nativii Capricorn uimesc prin realizările lor, prin capacitatea de a trece cu ușurință peste obstacole și prin ambiția lor pe care o manifestă cu fiecare țel pe care și-l propun.

Într-o viață anterioară aceste suflete nu s-au bucurat de statut social, nu au putut contribui prin munca lor la bunăstarea familiei și a societățîi, au fost dependenți material și nu numai de cei din jur.

Acum au puterea de a răzbate și singuri, nu se tem de singurătate, iar zodia Capricornului le oferă șansa de a deveni independenți și de a-și crea un statut în societate.

Capricornii vor întâlni din tribul lor de suflete care îi ajută să își achite datoriile karmice persoane din zodiile Berbec și Rac.

 

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Vărsător
În alte vieți, aceste suflete nu erau deloc atente la nevoile și suferințele celorlalți sau au fost captive unui trai lipsit de iubire, plin de suferință, cum ar fi cel al unui sclav.

În această viață s-au născut sub zodia intelectuală a Vărsătorului pentru a putea accepta și ierta isoria, pentru a deveni atât de empatici cum doar un Vărsător putem cunoaște, pentru a mobiliza și pe alții în activități altruiste sau caritabile, pentru a aduce un bine în lume.

Datoria lor karmică este de a descoperi, de a cunoaște, de a aduce un plus oamenilor, de a purta bunăstarea familiei și chiar de a achita datoriile karmice ale întregii lor familii.

Din tribul lor de suflete care îi ajută să își învețe lecțiile karmice și să își achite datoriile karmei fac parte persoanele născute în zodia Taurului și Balanței, scrie kudica.ro

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Pești
În alte existente, aceste suflete erau foarte superficiale, nu se bucurau de complexitatea emoțiilor umane, nu empatizau, iar valorile materiale erau cele mai de preț pentru ei, sacrificând orice în jur pentru bunăstarea materială.

În această viață nativii Pești se pot confrunta cu provocări materiale uneori foarte mari sau nu reușesc să ajungă la veniturile dorite, însă datoria lor karmică, odată achitată, îi ajută să se echilibreze.

Așadar aceștia trebuie să învețe să empatizeze, să fie atenți la emoțiile celorlalți, să descopere minciuna, ura și zonele umbrite ale personalității oamenilor, să își facă o familie pe care să o protejeze de părțile negative ale societății.

Din tribul lor de suflete care îi ajută să își achite datoriile karmice fac parte cei născuți în zodiile Scorpion și Săgetător.