Cea mai banală cauză a cancerului! Toţi românii trebuie să o ştie

Publicat: Vineri, 31 Ianuarie 2020 16:00 // Actualizat: Vineri, 31 Ianuarie 2020 16:00 // Sursa: romaniatv.net

Doctorul Leon Dănăilă a declarat într-un interviu că cele mai crunte boli ale vremurilor pe care le trăim sunt provocate în mare parte de gândurile negative. 

"O boala este formată 50% din stare organică şi 50% din stare psihică. Oamenii optimişti au un sistem imunitar foarte bun, pe când cei pesimişti se îmbolnăvesc mult mai repede. O stare depresivă poate duce până la cancer, uneori", a spus reputatul doctor într-un interviu pentru doctorulzilei.ro.

Profesorul este convins de puterea gândirii pozitive şi de rolul autosugestiei în vindecarea unor boli. "Creierul este o mare necunoscută. Se spune că el cunoaşte 50% din activitate cerebrală, dar din aceşti 50% cât cunoaştem 25% sunt lucruri care trebuie încă cercetate. creierul are 400 de miliarde de neuroni şi fiecare neuron are 100-200 de microni, are până la 3000 de legături cu celelalte celule", a explicat prof, doctor Leon Dănăilă.

"Creierul este un organ care consumă foarte mult oxigen. Activitatea cerebrală este sub dependenţa glucidelor şi a dulciurilor. Însă, trebuie moderate în funcţie de maladiile individului. Activităţi nocive asupra creierului sunt toate dacă sunt consumate în cantităţi mari. Nu există ceva anume de care să spui", a mai spus medicul Dănăilă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cancer creier ganduri negative medicina. depresie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit virală pe internet astăzi. Ce i-a cerut elevul învățătoarei a lăsat-o fără cuvinte
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit...
HUFF.RO
1
EUR
4.8590
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H