Cea mai bizară rețetă din lume! Gheață la grătar cu sosuri și condimente. Nu o să iți vină să crezi

Când vine vorba de gustări și de mici plăceri culinare, fiecare om are gusturile lui. Chiar și așa există rețete care pot șoca pe oricine. Iată una dintre cele mai bizare rețete din lume

03 sept. 2023, 08:20
Cea mai bizară rețetă din lume! Gheață la grătar cu sosuri și condimente. Nu o să iți vină să crezi
Cea mai bizară rețetă din lume! Gheață la grătar cu sosuri și condimente. Nu o să iți vină să crezi

Un videoclip viral a stârnit interesul pe rețelele de socializare din China, deoarece prezenta o inovație culinară neobișnuită în Nanchang, provincia Jiangxi. Este vorba despre gheață la grătar, care este servită cu sosuri și condimente. Rețeta a devenit rapid populară printre curioșii care doresc să experimenteze această nouă gustare.

Citește și: Culmea turismului! A apărut taxa pe cuburile de gheaţă din băuturi. Cu cât se umflă nota de plată

O gustare neobișnuită și nouă a cucerit China după ce un videoclip filmat într-o tarabă de mâncare stradală din Nanchang, provincia Jiangxi, a devenit viral pe rețelele de socializare chineze. Această inovație culinară constă în cuburi mari de gheață care sunt pregătite pe grătar, condimentate și apoi servite pe o farfurie. Desigur, te poți întreba cum se poate consuma așa ceva, dar se pare că această gustare a câștigat popularitate în zilele toride de vară, mai ales că este oferită gratuit celor care sunt dispuși să încerce.

Originea acestei idei neobișnuite pare să fie atribiută unui bărbat care, într-o zi călduroasă de vară, s-a întrebat cum ar putea să se răcorească și a decis în glumă să pună cuburi de gheață pe grătar. Surprinzător, oamenii au început să le aprecieze și el a continuat să le prepare.

Această gustare ciudată nu costă nimic, fiind oferită gratuit, dar cei interesați trebuie să o comande în avans. Poate te întrebi dacă se mănâncă rece sau caldă și cum se consumă gheața la grătar. Răspunsul este destul de ambiguu, deoarece gustarea este pregătită la foc, dar nu suficient de mult pentru a topi complet gheața.

Cu siguranță, China este cunoscută pentru creații culinare neobișnuite, dar puțini s-ar fi așteptat la gheață pe grătar. Cu toate acestea, se pare că tot mai mulți sunt dispuși să o încerce.

Citește și: Afacere de sezon. Câţi lei costă o pungă de gheaţă la „poarta fabricii”