Cea mai bună destinaţie de shopping pentru minivacanţa de 1 MAI este la NISSA! EXTRA REDUCERI DE 30%!

In acest weekend doar pe magazinul online NISSA daca achizitionezi 2 produse ai un extradiscount la al doilea produs, astfel poti sa faci o economie de pana la 70% din pretul initial al produsului pe care l-ai ales!

01 mai 2015, 11:27

Iar cand vine vorba de rochii de ocazie, cu siguranta alegerea cea mai buna este NISSA!

Printurile sunt inspirate din natura in cea mai frumoasa forma a ei, paduri tropicale, campuri de de maci si trandafiri, libelule si fluturi, toate acestea combinate cu forme geometrice si printuri grafice. Pentru un tablou complet am asezat aceste printuri pe cele mai comode materiale din fibre naturale cu matase, bumbac, in sau vascoza.

NISSA creeaza cele mai frumoase tinute de seara, combinand atingerea sifonului de matase cu elemente create manual, dantele si organza, cristale si paiete.

NISSA iti recomanda o terapie de shopping si rasfat in acest weekend in magazinele din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Piata Romana, Fashion Outlet Militari), Pitesti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanta (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Brasov (str Republicii), Iasi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timisoara(Iulius Mall) pentru cele mai frumoase rochii de seara din noua colectie primavara vara 2015 sau online pentru reducerile de EXTRA 30% la produsele selectate!