Cea mai bună modalitate de a-ţi menţine calmul în timpul plasarii unor pariuri sportive

Să spui unui parior că trebuie să fie obiectiv și nu subiectiv este ca și cum ai cere unui băiat de șase ani să nu-i mai fie poftă de bomboane. Este contra naturii. Una dintre cele mai cunoscute și eficiente experiențe psihologice constă tocmai în a face legătură între un copil și o bomboană.

RomaniaTV.net
19 mai 2020, 06:36
Cea mai bună modalitate de a-ţi menţine calmul în timpul plasarii unor pariuri sportive

Pariul presupune, în esența sa, să pui ceva în pericol (fie că este vorba despre bani, cuvinte, onoare). Este vorba de a crede că ceea ce știm despre ceva ne permite să prezicem rezultatul unui eveniment.

Și nu există o zonă mai bună decât sportul, întrucât aici au loc evenimente în fiecare zi (jocuri, meciuri etc.) și pe care cu toții credem că le înțelegem. Dar dacă am schimba contextul?

Este, de asemenea, un context legat de performanță, în care există o predicție și un rezultat. Dar, întrucât nu înțelegem subiectul, nu există niciun pariu. Ce concluzie putem trage?

Că ar trebui să pariezi la cea mai bună casă de pariuri online doar pe ceea ce știi foarte bine. Cu greu poți stăpâni mai mult de două sau trei sporturi, trei sau patru ligi, trei sau patru piețe.

Contrar credinței populare, managementul emoțional începe aici. Toată anxietatea pe care o simți în timpul jocului începe mult mai devreme. Începe cu cunoștințele pe care trebuie să le ai despre participanți și condițiile evenimentului.

Gândește-te că fiecare dată când înveți pentru un examen, ești mai încrezător și, în consecință, mai calm înaintea susținerii lui. Pentru că te pregătești și depinzi doar de tine însuți pentru obținerea unui rezultat pozitiv.

Ce se întâmplă cu pariurile sportive? Nu noi intrăm pe teren

Performanța și, în consecință, rezultatul este în afara controlului nostru. Oricât de mult credem în superstițiile și ritualurile noastre, rezultatul nu depinde de noi.

Fiecare parior trebuie să descopere care este cel mai profitabil mod de joc. Poți face pariuri pre-meci sau live.

Te poți axa pe o abordare mai mult statistică, adică poți acorda mai multă importanță numerelor pe care le prezintă echipele decât pe o analiză personală a modului în care joacă.

Nu ar trebui să amesteci munca ( dacă îți riști banii, ar trebui să consideri pariurilor un loc de muncă) cu plăcerea (pariezi pentru a te bucura de un meci)

Trebuie să vizionezi filme, să citești cărți, să alergi, să petreci timp cu familia. Fă orice lucru care nu îți permite să urmărești jocul. Atenție, nu este o chestiune de superstiție. Trebuie să faci asta pentru a evita apariția unei stări de nervozitate și a fi tentat să pariezi în direct. Crede în pariul pre-meci și bucură-te de alte lucruri. Tensiunea arterială îți va fi recunoscătoare.

În cazul pariurilor live, în ciuda faptului că este puțin mai complicat tot îți poți menține calmul. Cum?

Făcând ceea ce învață sportivii și antrenori: construiește scenarii… Caută soluții și mize live înainte de începerea meciului. Și spune-ți în gând:Dacă există gol, fac acest lucru, dacă nu există niciun gol, fac acest lucru. Dacă cota atinge această valoare, pariez.Dacă în minutul X merge așa, fac asta.

Este adevărat, nu este ușor, dacă ar fi ușor, toată lumea ar face profit. Și, în realitate, doar un procent mic face asta.

Pregătirea anterioară îți permite să vizionezi jocul având câte o soluție pentru toate scenariile.

De aceea, de obicei, militarii își gestionează foarte bine emoțiile. Pentru că există un plan foarte bine definit, cu toate posibilitățile prevăzute.

Acesta gradul de pregătire necesar pentru succes. Ei știu că își pot pierde viața, tuștii că poți pierde bani.

Întotdeauna  când lipsește pregătirea se pierde ceva. Chiar dacă este vorba de timp.

Privește pariurile precum un loc de muncă, chiar dacă nu ești profesionist

La toate locurile de muncă sunt zile bune, mai puțin bune și rele. Există în toate domeniile vieții noastre. Nu îți pot fura zâmbetul.

Nu te lăsa ispitit de All In. Adică nu paria tot bugetul disponibil. Nu vei face altceva decât să dai faliment.

Managementul bugetului  este unul dintre principiile managementului emoțional.

Fie că pariezi pre-meci sau live, nu uita că poți controla doar ceea ce depinde de tine. Dacă mingea intră sau nu în poartă, asta nu mai este vina ta.

Gândește-te că toate aceste lucruri sunt normale. Ești om. Vrei să câștigi pariuri, să cheltuiești bani. Trebuie doar să conștientizezi cât este de important să îți gestionezi corect bugetul pentru a nu da faliment și a reuși să îți menții calmul. Mult succes!