Cea mai bună zi pentru a te căsători în 2023. Ce au descoperit astrologii!

Să te căsătorești de Ziua Îndrăgostiților este un concept drăguț, dar totuși depășit. Te-ai gândit vreodată să alegi data folosindu-te de astrologie? Dacă speri să alegi o dată solidă care va devei ulterior ziua aniversării voastre, astrologia îți poate da câteva indicii.

19 feb. 2023, 16:42
Cea mai bună zi pentru a te căsători în 2023. Ce au descoperit astrologii!

Când este cea mai bună zi pentru a te căsători în 2023?
Potrivit astrologilor, cea mai bună lună pentru a te căsători în 2023 este martie, care este la doar două săptămâni distanță. Și data nu este nici măcar la sfârșitul lunii, așa cum a fost anul trecut. Așa că ai și mai puțin timp pentru pregătiri. De fapt, este exact opusul, chiar la începutul lunii.

La această dată specială, va avea loc conjuncția Venus-Jupiter în Berbec care va aduce în vizor dezvoltarea rapidă a relației. Deși Venus – planeta iubirii, romantismului și căsătoriei – se confruntă de obicei cu mai multe provocări în Berbec, sprijinul lui Jupiter – planeta creșterii, expansiunii și abundenței – este obligat să atenueze unele dintre problemele pe care planeta iubirii le poate experimenta aici. Deoarece această conjuncție va avea loc în semn de Foc, orientat spre acțiune, cu siguranță vei fi chemat să acționezi rapid. Poate o nuntă rapidă oficiul stării civile este în cărți?!

Cum este karma afectată de luna în care te-ai născut! Ce se întâmplă dacă nu respecți indicațiile numerologilor

Explicațiile astrologilor?
Așadar, cea mai bună zi pentru căsătorie în 2023 este 1 martie. Nu numai că Venus și Jupiter se vor lega în zodiac de Foc Berbec, dar Soarele și Luna vor forma un trigon armonios, promovând sprijinul, ușurința și intuiția sporită. Soarele în Pești va forma un aspect ușor cu Luna în semnul ei – Rac -, subliniind sensibilitatea, emoțiile și dorința de a-i alinta pe ceilalți.

Horoscop eveniment: Soarele in PESTI 2023! Ce SCHIMBARI INEVITABILE aduce pentru fiecare zodie
Singura provocare previzibilă este că Mercur – planeta comunicării – se va alătura lui Saturn cel serios în Vărsător, creând dificultăți atunci când vine vorba comunicare eficientă. Acest tranzit ar putea duce la unele îndoieli în legătur cu deciziile bruște care nu erau în plan. Din fericire, energia benefică a lui Venus și a lui Jupiter eclipsează aceste provocări, mai ales că ambele sunt cele mai avantajoase planete de pe cer.

Indiferent de casa din harta natală în care are loc acest tranzit al lui Venus și Jupiter, vei simți cu siguranță un sentiment de ușurință și sprijin. Profită!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.