Cea mai cruntă lovitură primită de PRO TV: Trei VEDETE CUNOSCUTE au plecat la ANTENA 1 pe neaşteptate FOTO

Este cunoscut faptul că postul de televiziune PRO TV are serioase probleme financiare, acesta fiind şi motivul pentru care numeroase vedete au ales să plece. Cu toate acestea, nimeni nu se aştepta ca printre acestea să se numere şi cei trei Masterchefi care au semnat cu Antena 1.

14 mai 2014, 07:22

Toţi cei trei Masterchefi, Cătalin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu, au negociat în mare secret cu postul rival, Antena 1, iar zilele trecute au bătut palma de principiu pentru un transfer care îl depăşeşte cu mult până şi pe cel al lui Horia Brenciu, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi MASTERCHEF 2014. O concurentă, surprinsă în ipostaze OBSCENE cu o femeie FOTO

Cu toate că încă nu este cunoscută emisiunea celor trei de la Antena 1, detaliile urmează să fie stabilite în curând. Astfel, era cunoscut faptul că PRO TV discuta tot mai mult soarta emisiunii Masterchef, încă de luna trecută, având în vedere politica de reducere a costurilor implementată de noua conducere. Chiart şi aşa, departamentul de PR al postului de televiziune s-a grabit să anunţe că emisiunea culinară se va regăsi în grila de toamnă.

Citeşte şi Casnica de la „MasterChef, fotografiată GOALĂ ÎN PAT FOTO SEXY