Cea mai cunoscută actriţă de la Bollywood, internată în spital după ce s-a infectat cu coronavirus

Actrița Aishwarya Rai Bachchan şi câțiva dintre membrii familiei ei au fost infectaţi cu coronavirus. Aceasta a fost internată în spital împreună cu soțul și fiica lor.

RomaniaTV.net
18 iul. 2020, 12:58
Cea mai cunoscută actriţă de la Bollywood, internată în spital după ce s-a infectat cu coronavirus

Faimoasa actrița a fost internată în spital după ce testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv. De asemenea, și fiica sa a fost internată în spital pentru același motiv.

Citește și: Bilanţ pandemie: aproape 13 milioane de cazuri. Brazilia, India şi SUA, în topul deceselor din ultima zi

De asemenea, soţul şi socrul ei, alţi doi foşti actori de Bollywood care s-au făcut remarcaţi ani de-a rândul în această industrie a cinematografului indian, se află în spital încă de sâmbăta trecută, amândoi infectaţi cu COVID-19.

Amitabh Bachchan, în vârstă de 77 de ani, a scris pe Twitter, duminica trecută, faptul că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

A urmat o postare de Twitter din partea fiului său, care a mărturisit că şi el şi frumoasa lui soţie, în vârsă de 46 de ani au fost confirmaţi cu COVID-19. Bărbatul a mărturisit că, din păcate, şi fiica de 8 ani este infectată, transmite Mediafax.

În India au fost confirmate 1.053.553 de persoane cu coronavirus și 26.467 de decese provocate în urma infecției cu virusul. În același timp au fost declarate vindecate un număr de 661.695 de persoane. India este una dintre cele mai afectate țări din lume.