Cea mai DENATURATĂ MAMĂ din România: PROSTITUATĂ iese la produs cu copilul de mână şi îl lasă să se UITE VIDEO

Un şofer de TIR din România a postat pe internet o înregistrare în care o femeie pe care a luat-o la ocazie îi propune o partidă de sex, cu toate că are lângă ea un copil de doar patru ani pe care îl lasă să se uite în timp ce îşi face meseria.

RomaniaTV.net
10 ian. 2014, 11:51
Cea mai DENATURATĂ MAMĂ din România: PROSTITUATĂ iese la produs cu copilul de mână şi îl lasă să se UITE VIDEO

Înregistrarea făcută publică de un şofer de TIR după ce a fost postată pe site-ul Trafictube.ro reuşeşte să şocheze pe oricine o ascultă. Prostituata îşi oferă serviciile cu toate că are un copil de patru ani lângă ea, recunoscând cu uşurinţă că obişnuieşte să facă acest lucru frecvent. 

Citeşte şi Surpriză URIAŞĂ pentru poliţişti când au descins în maşina unei prostituate. Ce a urmat…

Femeia s-a urcat în maşină pe Drumului Naţional 2, în localitatea Poşta Câlnau. Ea aştepta la marginea drumului posibili clienţi, iar bărbatul o ia în maşină crezând că este vorba de o mamă care vrea să facă autostopul. Cu toate acestea, pe drum tânăra îl întreabă dacă „vrea să facă ceva”, moment în care şoferul mirat o întreabă dacă „de faţă cu copilul”.

Citeşte şi Panică în Cluj şi Bucureşti după ce o prostituată a aflat că are HIV. A făcut sex cu politicieni şi afacerişti

Ca şi cum acest lucru ar fi normal, ea îi spune că fetiţa o să stea şi o să se uite la ei în timpul acţiunii. Mai mult, tânăra îi spune tarifele (50 de lei). Bărbatul a refuzat cerea prostituatei şi a dat-o jos în momentul în care a ajuns la Râmnicu Sărat.

Poliţia a reuşit să afle identitatea femeii. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, comisar-șef Florina Crucianu de la Poliţia Judeţeană Buzău, femeia a fost descoperită chiar în timp ce întreținea relații sexuale cu un bărbat, în duba unei autoutilitare, în timp ce fiica acesteia se afla în cabina maşinii.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Buzău s-a autosesizat în acest caz.

Directorul DGASPC Buzău, Alina Bădulescu, declara că se va dispune o anchetă la finalul căreia femeia, care susține că mai are acasă un copil, ar putea fi decăzută din drepturile părinteşti.

Citeşte şi: O ceafă LATĂ şi tatuată se filmează în timp ce CONDUCE fără MÂINI, pe o MANEA dată la maxim VIDEO

Citeşte şi Cel mai mare COCALAR de pe Facebook. Uite ce accesoriu de NEAM PROST şi-a pus la gât FOTO ULUITOR