Cea mai DETESTATĂ actriţă de la Hollywood. Vezi motivul ridicol pentru care l-a înşelat pe Pattinson

Kristen Stewart şi-a făcut milioane de fani în urma apariţiei în seria Twilight, iar perechea pe care o forma cu Robert Pattinson, Edward din aceeaşi producţie, era una dintre cele mai apreciate de la Hollywood. Săptămâna trecută, însă, Kristen şi-a dinamitat popularitatea, dar şi relaţia cu Pattinson în momentul în care a ieşit la iveală aventura sa cu regizorul Rupert Sanders, cu care a lucrat la filmul "Albă ca Zăpada şi războinicul vânător". Iar acum, dezvăluirea motivului ridicol pentru care l-a înşelat pe Pattinson riscă să-i facă şi mai mult rău, în loc să-i ofere un alibi.

RomaniaTV.net
31 iul. 2012, 14:04
Cea mai DETESTATĂ actriţă de la Hollywood. Vezi motivul ridicol pentru care l-a înşelat pe Pattinson

Presa internaţională scrie despre Kristen Stewart că, dintr-una dintre cele mai apreciate actriţe de la Hollywood a devenit una dintre cele mai detestate vedete. Motivul: infidelitatea faţă de Robert Pattinson. „Kristen a devenit cea mai detestată femeie de la Hollywood. Publicul feminin a tot căutat motive să nu o placă, iar acum l-a găsit. Armatele de admiratoare ale lui Robert Pattinson vor boicota filmele ei. Îi va lua mult timp să-şi revină, atât în plan personal, cât şi profesional„, scrie The Sun, citând un producător de la Hollywood.

Motivul incredibil pentru care Kristen s-a consolat în braţele lui Sanders

La aproape o săptămână de la izbucnirea scandalului în centrul căreia se află Kristen Stewart a ieşit la iveală şi motivul pentru care actriţa din Twilight s-a aruncat în braţele lui Rupert Sanders fără să se gândească de două ori. Iar acesta este unul de-a dreptul ridicol: gelozia pe prietenia dintre logodnicul ei şi actriţa australiană Emilie de Ravin (30 de ani), cu care Pattinson (26) a fost partener în „Remember me” şi cu care petrecea foarte mult timp chiar şi în afara platourilor de filmare.

CITEŞTE ŞI: Kristen Stewart şi Robert Pattinson se bat pe custodia câinelui

The Examiner scrie că protagonista din Twilight nu s-a împăcat niciodată cu prietenia strânsă dintre cei doi, iar lucrurile au luat-o razna de tot când Robert şi Emilie au filmat împreună pentru „Remember me” la New York, în timp ce Kristen lucra la un alt proiect în Los Angeles. Repetatele ieşiri în oraş ale celor doi au convins-o pe Kristen că între ei era mai mult decât o prietenie nevinovată, aşa că s-a răzbunat cu vârf şi îndesat prin aventura cu Rupert Sanders, fără a-i trece însă prin cap că aceasta o va face pe ea să fie „oaia neagră” din întreaga poveste.