Cea mai discretă nuntă din showbiz. Vali Crăciunescu s-a însurat cu aleasa inimii sale FOTO

Duminică, Vali Crăciunescu (44 ani) a îmbrăcat costumul de ginere pentru prima data în viața sa! Petrecerea (găzduită de un luxos hotel din inima Bucureștiului) a fost una plină de rafinament și eleganță, însă învăluită în discreție, poate cea mai intimă nuntă din biz-ul autohton având în vedere că au participat doar 30 de persoane, alese pe sprânceană.

RomaniaTV.net
18 oct. 2017, 09:58

Un moment emoționant și îndelung aplaudat, artistul i-a cântat în premieră miresei sale, Irina Popa, o melodie special compusă pentru ea, intitulată „Îmi ești dragă și mi-e bine”, scrie libertatea.ro. Nici la propria nuntă ginerele Crăciunescu nu scăpat de scenă, unde a petrecut mai mult timp decât lângă mireasa sa, căci a cântat mai toată petrecerea. Au mai animat atmosfera Dan Blueman, Adrian Măciucă, Rua și chitaristul Radu Miculița.

Citeşte şi Un cântăreţ cunoscut din Romania, fotografiat la masaj erotic. Uite cum se distrează cu trei femei FOTO

Mirii au plecat de la nuntă direct în luna de miere, la Barcelona

De la nuntă mirii au plecat direct la aeroport, pentru a petrecere luna de miere, în Barcelona. Povestea de dragoste dintre Vali și Irina a început în urmă cu patru ani și a continuat într-un mod admirat de prietenii celor doi, departe de lumina reflectoarelor. Amândoi sunt părinți de fete, din relații anterioare și această experiență i-a apropiat destul de mult, învățând unul de la altul. „Când mama mi-a zis că se întâlnește cu Vali Crăciunescu, eu am crezut că-i vorba de Vali Bărbulescu”, a amuzat audiența fiica Irinei, Antonia.