Cea mai dulce noapte. Jucătorii lui CFR Cluj au dormit în pat cu Cupa României FOTO

Fotbaliștii de la CFR Cluj au sărbătorit până dimineață câștigarea Cupei României. Gruparea ardeleană şi-a trecut în palmares al patrulea trofeu din istorie, după ce a învins-o pe Dinamo, marţi seara, în finala de pe Arena Naţională.

18 mai 2016, 10:33

Ne bucurăm pentru că am câștigat Cupa României. Ăsta era obiectivul nostru. Putem spune că am salvat sezonul prin această Cupă. Noi știm că nu noi suntem de vină pentru că jucăm în play-out. Jucătorii au făcut totul pe teren, în cauză a fost clubul. Însă important e că am câștigat această Cupă„, a spus Camora, citat de libertatea.ro.

Portarul Alexandru Traian Marc a afirmat că formația CFR Cluj merită Cupa României pentru că a jucat un „fotbal frumos” pe durata întregului sezon. „Noi credem mereu în șansele noastre până la final, Nu e prima oară când întoarcem un scor de 2-0 pentru adversari. E o bucurie foarte mare, este primul meu trofeu. Cupa României este încununarea muncii noastre. Anul acesta atât am putut, dar rămânem cu acest trofeu. Îl merităm pe deplin pentru că pe parcursul anului am practicat un fotbal frumos„, a menționat portarul echipei ardelene.