Cea mai eficientă dietă! Slăbeşte zeci de kilograme cu dieta de trei ore

Dieta de doar trei ore a fost inventata de unul dintre cei mai antrenori de fitness din lume, Jorge Cruise. El si-a dat seama ca pantru a scapa in mod sanatos si natural de greutate, este nevoie ca metabolismul persoanei care doreste sa slabeasca trebuie sa fie stimulat.

29 mart. 2014, 07:22
Cea mai eficientă dietă! Slăbeşte zeci de kilograme cu dieta de trei ore

Dieta de trei ore presupune o stimulare a metabolismului cu ajutorul mancatului. Tocmai de aceea este agreata de foarte multa lume iar rezultatele sunt de-a dreptus surprinzatoare, unele persoane reusind sa slabeasca peste 40 de kilograme in cateva luni.

In principiu, dieta de trei ore presupune ca persoana care doreste sa slabeasca sa manance la un interval de trei ore. Astfel, organismul este obligat sa proceseze mancarea rapid, arderile se intensifica si astfel cantitatea grasimii corporale scade. Exista cateva reguli de urmat insa, pentru ca aceasta dieta sa functioneza:

Micul dejun trebuie luat la maxim o ora dupa ce v-ati trezit.

Fiecare masa trebuie sa aiba maxim 400 de calorii, deci mesele trebuie sa fie dese si mici.

Cina trebuie sa fie luata cu cel putin trei ore inainte de culcare.

Totodata, aceasta dieta presupune consumul de alimente slabe in grasimi, in carbohidrati si in zahar. Poate fi consumat doar carne slaba si peste, lactate cu un procent scazut de grasimi, bauturi fara zahar, citrice si lecume care sa nu contina mult amidon, precum cartofi sau orez.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro