Cea mai fertilă femeie: A făcut cinci copii, deşi a folosit toate contraceptivele posibile

Saffron Corns este denumită de presă drept cea mai fertilă femeie din Marea Britanie, întrucât a născut cinci copii deşi a folosit toate contraceptivele posibile.

RomaniaTV.net
02 ian. 2013, 13:43
Cea mai fertilă femeie: A făcut cinci copii, deşi a folosit toate contraceptivele posibile

De la pastile la implanturi, nimic nu o poate opri pe această femeie să facă copii. De la 18 ani încoace – ea are acum 30 de ani – ea s-a dedicat celor cinci copii ai săi. Acum, ea îşi doreşte să fie sterilizată, pentru a se putea dedica nunţii şi carierei mult visate.

De câte ori a rămas însărcinată, Saffron folosea un contraceptiv – a încercat cu pastile, cu implanturi şi cu tot ce se putea… însă ea tot a rămas însărcinată.

„Doctorii mi-au spus că produc prea mulţi hormoni, care nu pot fi blocaţi de contraceptive. Aşa că acum, folosim prezervative şi implant, în acelaşi timp”, spune ea. Femeia i-a rugat pe doctori să o sterilizeze, după cel de-al treilea copil, însă au sfătuit-o să aştepte până la 30 de ani. Acum, la 30 de ani, Saffron aşteaptă decizia medicilor. Între timp, ea şi partenerul ei fac sex doar o dată pe lună şi trăiesc cu grija că o să rămână, din nou, însărcinată.