Cea mai frumoasă cerere în căsătorie a avut nevoie de şase ani pentru planificare VIDEO

Un tânăr a cerut-o în căsătorie pe iubita lui într-un mod inedit, iar filmarea evenimentului este extrem de apreciată pe internet.

RomaniaTV.net
21 nov. 2011, 13:07
Cea mai frumoasă cerere în căsătorie a avut nevoie de şase ani pentru planificare  VIDEO

Un cuplu din Montreal şi-a dat seama, după o relaţie de un an, că pot avea un viitor împreună, aşa că au decis să imortalizeze unele dintre momentele speciale, scrie dailymail.co.uk.

Tânărul, care este pilot, şi-a luat iubita cu el în multe din locurile în care a fost, iar cei doi s-au fotografiat timp de şase ani în diferite locuri din lume ţinând în mână câte o literă, astfel încăt să alcătuiască cuvintele „We Always Knew/ Am ştiut întotdeauna”.

Scopul era ca, în cazul în care se vor căsători la un moment dat, să aibă în timp dovada faptului că au ştiut dintotdeauna că sunt suflete pereche.

Cei doi s-au fotografiat cu ultima literă, W, în Montreal, însă tânărul a avut o idee deosebită pentru iubita lui. Cu ajutorul unor prieteni, care au afişat în spatele lor un banner ce continua litera W pentru a forma întrebarea „Will You Marry Me?/ Vrei să te căsătoreşti cu mine?”, bărbatul a cerut-o pe iubita lui în căsătorie, iar aceasta a acceptat.