Cea mai frumoasă jurnalistă sportivă are un nou iubit. S-a cuplat cu un actorul celebru FOTO

Diletta Leotta (29 de ani), considerata cea mai sexy jurnalista sportiva din lume, este din nou in atentia presei tabloide dupa ce a fost surprinsa in compania unui cunoscut actor turc, Can Yaman.

13 ian. 2021, 08:23
Cea mai frumoasă jurnalistă sportivă are un nou iubit. S-a cuplat cu un actorul celebru FOTO

Cea mai frumoasă jurnalistă sportivă are un nou iubit. Diletta Leotta, jurnalista postului DAZN, poate fi admirata in fiecare etapa din Serie A, avand transmisiuni in direct de pe margine terenului la cele mai importante meciuri din campionatul Italiei.

Cea mai frumoasă jurnalistă sportivă are un nou iubit

Viata sentimentala a vedetei a fost mereu un punct de atractie, ultima sa relatie oficiala fiind cu boxerul Daniele Scardina. Cei doi s-au despartit in vara, dupa care despre jurnalista s-a spus ca a avut o scurta idila cu Zlatan Ibrahimovic, fotbalistul suedez de la AC Milan.

Ciprian Marica nu este singurul prins în ipostaze intime. Imaginile care fac înconjurul internetului

Acum, vedeta s-a stabilizat in bratele unui actor aflat pe un val de popularitate urias, turcul Can Yaman (31 de ani), unul dintre cei mai admirati barbati ai planetei. O dovada clara a relatiei lor n-a aparut inca, ci doar marturia unei persoane care i-a vazut pe cei doi in tandreturi, la un hotel din Roma. De asemenea, ultima postare pe Instagram a Dilettei Leotta arata ca exista cineva apropiat in viata ei: s-a pozat surazatoare in camera sa de dormit, in compania unui imens buchet de flori.

Diletta Leotta este una dintre cele mai în vogă prezentatoare italiene de televiziune. În vârstă de 28 de ani, focoasa blondă absolventă de Drept prezintă Serie A pentru televiziunea DAZN din vara lui 2018, iar în acest an a prezentat cea de-a 70-a ediție a festivalului de la San Remo.