Ciprian Marica nu este singurul prins în ipostaze intime. Imaginile care fac înconjurul internetului

Paparazzii au văzut-o pe prezentatoarea de televiziune Diletta Leotta făcând mișcări de gimnastică în balcon alături de iubitul ei.

RomaniaTV.net
02 mai 2020, 11:46

Diletta Leotta este una dintre cele mai în vogă prezentatoare italiene de televiziune. În vârstă de 28 de ani, focoasa blondă absolventă de Drept prezintă Serie A pentru televiziunea DAZN din vara lui 2018, iar în acest an a prezentat cea de-a 70-a ediție a festivalului de la San Remo. 

Paparazzii nu s-au oprit nici în această perioadă, urmărind-o permanent pe Diletta. Au surprins-o făcând gimnastică în balcon împreună cu iubitul său. Și pozele sunt un magnet pe rețelele de socializare.

S-A AFLAT! De ce filmul cu Ciprian Marica şi amanta a fost făcut public abia după 8 LUNI. A călcat iar STRÂMB!

Afectată din punct de vedere profesional de perioada de întrerupere a campionatului, frumoasa prezentatoare sportivă a postului de televiziune DAZN a mai primit o lovitură, pe plan personal. Mai exact, imagini din intimitatea jurnalistei au apărut în mod abuziv pe câteva chat-uri ale canalului Telegram, totul sub pretextul unei „răzbunări porno” (Revenge porn), așa cum a fost denumită această inițiativă ilegală.

Ana Muntean i-a lăsat un mesaj iubitei lui Ciprian Marica pe Instagram. Cum a reacţionat Ioana Marcu FOTO

„Biblia”, „Evanghelia părului” și „Violează-ți sora” sunt numele chat-urilor pe care zeci de mii de utilizatori au putut admira, fără perdea și fără aprobare, fotografii compromițătoare ale unor femei din Italia, multe dintre ele minore, justificarea fiind legată, cel mai probabil, de dorința de răzbunare a unor foști iubiți. Autoritățile italiene din domeniul comunicațiilor au intervenit în forță și au închis respectivele canale.

Nu e prima dată când Diletta Leotta se confruntă cu o asemenea problemă, în 2017 ea fiind victima unor hackeri care au reușit să-i fure de pe telefonul mobil o serie de fotografii nud, distribuite apoi în mediul online.

Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

Diletta Leotta și-a început cariera în televiziune la vârsta de 19 ani, la Antenna Sicilia, fiind remarcată de cei de la Sky, care au angajat-o inițial ca prezentatoare a rubricii meteo. Pasionată de fotbal, italianca a făcut pasul spre Sky Sports, acolo unde a moderat un show dedicat meciurilor din Serie B (liga a doua din Cizmă). Diletta Leotta și-a atins apogeul  când s-a transferat la postul DAZN, primind pe mână emisiunea „Diletta Gol”, ocupându-se de această dată de marile meciuri din Serie A, elita fotbalului italian.

În ceea ce privește viața sentimentală, Diletta a fost cuplată mult timp cu Matteo Mammi, director în cadrul grupului Sky Sport, iar în prezent are o relație cu boxerul Daniele Scardina.