Scrisori pentru Moş Crăciun, din satele sărace ale României: „Mi-aş dori ceva de mâncare şi o tabletă că să-mi pot face temele”

Zeci de copii, din satele sărăce ale României, îi trimit scrisori emoţionante lui Moş Crăciun. Mulţi dintre ei nici nu îndrăznesc să ceară lucruri materiale şi îi cer Moşului sănătate pentru părinţii lor. Alţii, cel mai mult îşi doresc mâncare, pentru că de atâta timp Crăciunul lor a fost unul fără cadouri sau chiar fără brad.

12 dec. 2020, 11:50

Scrisori pentru Moş Crăciun. Povestea a început în urmă cu câțiva ani, când o tânăra din Focșani a hotărât să facă o bucurie copiilor din satele sărace ale județului și să încerce pe cât posibil să le răspundă în locul lui Moș Crăciun.

Citeşte şi: Scrisoare emoționantă a unei fetițe de opt ani pentru Moș Crăciun: „Poți să-l faci pe COVID să-și facă bagajele și să plece pentru totdeauna?”

Şi în acest an, oameni din toată țara răspund scrisorilor pentru Moș. Fiecare copil primește exact ce a cerut în scrisoare dar și alte cadouri, de la cei care devin spiriduși pentru o zi. Mobilizarea are loc pe Facebook, scrie Antena3.ro.

Scrisori pentru Moş Crăciun, din satele sărace ale României

*Te rog Moș Crăciun să te rogi împreună cu mine pentru tatăl meu care este foarte bolanv, scrie Ionel, un băiețel de clasa a IV-a.

Scrisori pentru Moş Crăciun, din satele sărace ale României:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Moș Crăciun,

Sânt Ionel, sânt clasa a IVA, sânt un elev foarte bun și cuminte și te rog Moșule dacă poți să-mi aduci și mie o tabletă că să-mi pot face temele. De asemenea te-aș ruga să-mi aduci niște dulciuri și ceva de mâncare.

Te rog Moș Crăciun să te rogi împreună cu mine pentru tatăl meu care este foarte bolanv. Te iubim și te așteptăm cu drag pe la noi.

*Eu sunt Daniela, sunt în clasa pregătitoare, învăț bine și am fost cuminte. Și aș dori dacă poți să îmi aduci un ursuleț, cărți de desenat și ceva dulce. Te iubesc Moșule și te aștept.

*Elena, o fetiță de 9 ani îi cere Moșului “o păpușă, niște ghete și un brad și dacă poți niște dulciuri”. O altă fetiță cere “bebe, dulciuri și lui Mamaia sănătate!

Citeşte şi: Moş Crăciun a primit o scrisoare răvăşitoare de la un copil de 8 ani. „Te rog să nu ne mai uiţi!”

Scrisori pentru Moş Crăciun, din satele sărace ale României:

*Georgiana este o fetiță de numai 2 ani, cu părul bălai și ochii că marea. Cu ajutorul mătușii ei, a reușit să îi transmită Moșului că își dorește: “un bebe, o pereche de ghete și dulciuri

*Mihai este un băiețel dintr-o casă în care nu există curent electric. El își dorește foarte mult jucării: “o mașină cu telecomandă, un set de mașini, minge, haine, încălțăminte, un căluț și o macara…”.

*Tatăl lui Alberto a murit de cancer, iar el nu mai îndrăznește nici să viseze prea mult. Iși dorește totuși: “o pereche de ghete, o geacă de iarnă și câteva dulciuri…” deși are 14 ani.

*Andreea este o micuța de 5 ani crescută doar de mamă, alături de surioarele ei! Ea își dorește „o păpușă Cicio Belo, niște dulciuri și un telefon de jucărie!„.