Cea mai frustrată VEVERIŢĂ: Încearcă să ajungă la ALUNE, dar NU poate VIDEO

Un video postat pe internet arată cum o veveriţă încearcă să ajungă la alunele amplasate într-un dispozitiv creat de locuitorii unei case. Din păcate, ea nu reuşeşte să ajungă la alunele ascuse în sticle deoarece angrenajul se învârte din cauza greutăţii animalului. Îmaginile sunt deosebit de amuzante, însă se pare că veveriţa nu crede acelaşi lucru.

25 mart. 2013, 11:28
Cea mai frustrată VEVERIŢĂ: Încearcă să ajungă la ALUNE, dar NU poate VIDEO

Un video postat pe site-ul Liveleak a devenit în scurt timp viral, după ce a atras atenţia prin situaţia amuzantă în care este pusă o veveriţă, din cauza unor persoane care vor să se distreze pe seama unui animal dornic să mănânce alune.

Citeşte şi O veveriţă albă a devenit vedetă în Marea Britanie FOTO

Imaginile prezintă pofticiosul animal în încercarea lui de a ajunge la preţioasa hrană ascunsă în două sticle legate de un lemn care se roteşte. Din păcate, din cauza greutăţii veveriţei, întreg sistemul se află în mişcare, lucru care pun micul rozător în dificultate. Vizibil frustrat, el aleargă de la un capat la altul, dar nu reuşeşte să guste din alune.

Citeşte şi Norocul unei VEVERIŢE: A reuşit să scape de atacul unui şarpe veninos

Filmul amuzant a fost vizualizat de zeci de mii de oameni în mai puţin de două zile de la postare. Într-un final, pentru o perioadă scurtă, animalul a ajuns să se bucure de mâncare, însă un lucru este sigur, cineva a încercat din răsputeri să râdă de bietul animal care îşi urmează instinctele şi doreşte să se hrănească. Mai mult, veveriţa face mişcare, oamii casei încercând să ă facă să muncească pentru bunătăţile pe care le primeşte.

Citeşte şi Un bătrân de 75 de ani riscă să facă închisoare după ce a împuşcat o VEVERIŢĂ