Test de inteligență rapid exclusiv pentru genii! Găsește veverița ascunsă printre vulpițe în doar opt secunde

Testele de inteligență sunt pe val și în 2024. Rețelele de socializare sunt pline de teste de inteligență, care mai de care mai atractive și mai grele, ce le pun internauților la încercare perspicacitatea și atenția la detalii.

21 feb. 2024, 13:00
Test de inteligență rapid exclusiv pentru genii! Găsește veverița ascunsă printre vulpițe în doar opt secunde
Test de inteligență rapid exclusiv pentru genii!

Test de inteligență rapid exclusiv pentru genii! Astăzi îți propunem un nou test de inteligență pe care adevăratele genii îl rezolvă cât ai bate din palme.

Citește și Test de inteligență cu chibrituri. Mută un singur băț pentru a corecta ecuația 11+0=1. Ai doar 15 SECUNDE la dispoziție!

Test de inteligență rapid exclusiv pentru genii!

Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai jos și să descoperi veverița ascunsă printre vulpițe.

Atenție, ai la dispoziție doar opt secunde.

Dacă ai descoperit veverița, te felicităm, ești un adevărat geniu! Dacă nu te vom ajuta noi și îți vom dezvălui soluția, de obicei, în imaginea de mai jos.

Însă recomandarea noastră este să rezolvi cât mai multe astfel de teste pentru a căpăta o oarecare perspicacitate.

IQ-ul este măsura inteligenței umane și se poate stabili pentru fiecare persoană în parte prin rezolvarea unor teste ori rezolvarea de puzzle-uri, completarea unor serii de imagini și numere sau identificarea unui patern, într-un ansamblu de numere sau imagini.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență rapid! Doar adevăratele genii găsesc cele trei steluțe în mai puțin de 18 secunde