Cea mai înfocată susţinătoare a lui David Beckham a făcut show pe stadion FOTO

David Beckham este în continuare unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti ai planetei, chiar dacă joacă în Statele Unite, unde fotbalul nu este chiar atât de bine cunoscut şi apreciat. Asta nu înseamnă însă că fostul internaţional englez nu are suporteri înfocaţi şi dincolo de Ocean, unde fotbalul este încă în faza de a câştiga fani.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 13:13

Duminică, la meciul pe care LA Galaxy l-a disputat contra celor de la Seattle Sounders, David Beckham a avut în tribune o susţinătoare foarte gălăgioasă şi agitată. Cu siguranţă cea mai dulce fană la care ar fi visat vreodată: fetiţa lui, Harper Seven.

Micuţa în vârstă de un an şi trei luni a fost mereu cu ochii pe teren şi şi-a susţinut tatăl destul de zgomotos, chiar dacă momentan o face într-un limbaj pe care doar ea îl înţelege. Harper Seven a fost nedespărţită de mama ei, Victoria Beckham, care a fost mereu atentă ca părul fetiţei să stea perfect.

Dacă tot a mers pe stadion, micuţa Harper Seven şi-a făcut şi câteva cunoştinţe noi, ea părând foarte interesată de actorul Russell Brand şi în special de bijuteriile acestuia.