Cea mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE FOTOGRAFIE a războiului din Siria. Ce a făcut un SOLDAT pentru o ŢIGARĂ

Un doctor britanic care este voluntar la un spital din Siria a prezentat publicităţii o fotografie înspăimântătoare a războiului care poate şoca orice persoană. Astfel, el a arătat o radiografie a unei femei gravide al cărui făt a fost împuşcat când se afla încă în pântec, drept în cap. Mai mult, se pare că soldaţii fac concursuri de tragere, folosind drept ţine civili, pentru diferite mize, cum ar fi o ţigară.

20 oct. 2013, 05:15

O femeie gravidă din Siria a fost ţinta unui concurs de tragere creat de mai mulţi soldaţi. Astfel, folosind un sniper, o puşcă cu o rază lungă de acţiune, a reuşit să omoare un bebeluş aflat încă în pântec de la o distanţă incredibilă. Şocant este faptul că glonţul a nimerit fătul direct în cap, acesta murind instant, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi ŞOCANT: Teroriştii care se opun regimului de la Damasc MĂNÂNCĂ INIMI DE OM GALERIE FOTO

Mai mult, se pare că premiul pentru astfel de concursuri, în care soldaţii trag în civili, sunt infime, cum ar fi o simplă ţigară. Un doctor care este voluntar al unui spital din zona de conflict a prezentat radiografia victime, în care se vede clar glonţul din capul celui mic.

Dr David Nott explică că a realizat acest lucru după ce a observat că în diferite zile vin oameni cu răni în aceleaşi locuri, cum ar fi membre, stomac sau chiar zona inghinală.

Citeşte şi Prima Doamnă a Siriei NU FUGE din ţară. Asma Assad a declarat că rămâne alături de soţul ei şi în război

De la primii pacienţi care vin în spital de dimineaţa îţi poţi da seama cum va fi restul zilei. Totul este un joc. Într-o zi vezi oameni împuşcaţi doar între picioare. În alta, doar în partea stângă a pieptului. Ziua următoare, nu vezi împuşcături în piept, ci doar în gât„, a explicat doctorul, şocat de acest fenomen.