Cea mai intensa Super Luna plina a anului 2022! Ce frici aduce Luna plina in Capricorn din 13 iulie!

Pe 13 iulie 2022, ne vom bucura de o Luna plina in Capricorn. Aceasta este una dintre cele mai intense Luni pline ale anului. Va fi in conjunctie cu Pluto, in opozitie cu Mercur, in trigon cu Uranus si in cuadratura cu Chiron.

12 iul. 2022, 15:56
Cea mai intensa Super Luna plina a anului 2022! Ce frici aduce Luna plina in Capricorn din 13 iulie!

Super Luna plina a anului 2022! Chiar daca Luna plina in Capricorn aduce, de obicei, un control al emotiilor, in acest caz particular contribuie la exagerarea lor. Ai putea fi mai certaret (din cauza opozitiei cu Mercur) sau poti actiona din cauza ranilor suferite (cuadratura cu micutul vindecator Chiron).

Luna plina in Capricorn – Ce incerci sa obtii?
Ca si in cazul oricarei lunatii in Capricorn, marea intrebare este „Ce incerc sa obtin?”. Capricornul reprezinta sinele superior, adultul din interiorul fiecaruia. Este in regula sa fii sincer (Luna plina in conjunctie cu Pluto) sau sa ai conversatii dificile (Luna plina in opozitie cu Mercur), atat timp cat nu pierzi din vedere care este scopul final. Onestitatea brutala fara un scop anume este daunatoare, iar conversatiile dificile fara rezultat creeaza doar tulburari si resentimente.

Horoscopul perseidelor, realizat de Mariana Cojocaru. Dorinţele puse în perioada perseidelor devin realitate. În ce sectoare de viaţă trebuie manifestate dorinţele pentru ca ele să se împlinească
Orice-ai face, intreaba-te „Ma va apropia aceasta actiune sau ma va indeparta de scopul meu?”. Sa presupunem ca ai un conflict cu cineva. Daca exista un dezechilibru de putere, cel cu puterea mai mare va profita de autoritatea sa. Pentru o vreme, mergi in acord cu situatia, sperand ca lucrurile se vor indrepta. Dar nu se schimba. Si vine un moment in care aceasta dinamica a puterii nu mai poate fi ignorata. Luna plina in Capricorn in conjunctie cu Pluto iti va cere sa faci ceva, sa preiei carma vietii tale dar cu intentia „Vreau sa ajung la cel mai bun rezultat posibil!”.

Cu prilejul Lunii pline in Capricorn, constientizeaza care este telul tau, ce incerci sa obtii, dar si ce te sperie. Capricornul guverneaza competenta si statutul. Luna plina in Capricorn activeaza frica de a parea incompentent, de a fi vulnerabil, de a avea un statut inferior. Dar aceste frici de a nu fi suficient de bun sunt cele care te tin pe loc in atingerea adevaratului tau potential.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Ce sa faci si ce sa nu faci cand e Luna plina in Capricorn
Luna plina a „cerbului” din Iulie 2022, care se ridica pe 13 Iulie, ne va face inimile sa se inflatareze odata ce intram in intreprinzatorul Capricorn. „Capra de mare” este aici ca sa ne ajute sa ne atingem scopurile si sa ne respectam angajamentele pe termen lung, deci vei dori sa stii ce sa faci sau nu.

Ce sa faci: Fa curat in casa
Lunile pline sunt despre a da drumul si chiar daca luna este in prestigiosul Capricorn, este inca sezonul Racului – ceea ce face ca aceasta lunatie sa fie momentul perfect pentru a mai elibera niste spatiu, facand astfel loc pentru toate noutatile sa apara in calea ta.

Citeste si Care este luna norocoasa a fiecarei zodii. Cine are parte de multe bucurii in iulie

Ce sa nu faci: Sa nu gandesti in exces
Pragmaticul Capricorn are tentatia de a favoriza logica in detrimentul emotiilor. Dar luna plina din semnul de pamant analitic, in timpul sezonului emotionalului si sensitvului Rac, revarsa lumina in felurile in care avem tentatia de a gandi. Vezi daca poti sa te lasi ghidat de intuitie, de asemenea.

Ce sa faci: Nu te grabi
Saturn, cunoscut ca si stapanul timpului, este despre a merge pe drumul mai lung, deci, de ce sa nu te bucuri de calatorie? Delicatul Rac si meticulosul Capricorn ilumineaza cu energie aceasta lunatie, iti dau posibilitatea sa te misti cu precautie si sa abordezi cu mandrie orice pas faci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.