O casă în copac ascunde lux de 5 stele GALERIE FOTO

O casă construită într-un copac este mai luxoasă decât un hotel de 5 stele. Printre dotările cu care este echipată casa se numără un jacuzzi, o plasma de un metru şi o bucătărie compet echipată. Preţul ei a fost pe măsură, proprietarii învestind aproximativ 100 de mii de euro.

RomaniaTV.net
30 nov. 2012, 12:57

Potrivit site-ului SWNS, Chris Whalley în vârstă de 54 de ani din Anglia a creat o casă uimitoare folosind doar lemnul găsit pe o plajă din apropiere. Vila de vacanţă are canalizare şi electricitate oferind tot confortul pe care îl poate oferi un hotel de lux.

Fiind costruită la peste 6 metri înălţime, este considerată cea mai înaltă casă din copac din Marea Britanie.  Bărbatul a început să o proiecteze în martie anul trecut, şi în câteva luni a fost gata, muncind aproape singur. Pentru a reduce preţurile, el a folosit lemnul aruncat de alţi constructori pe o plajă din apropiere. Acelaşi material a fost folosit pentru a construi patul şi restul de mobilier din locuinţă.

Chris şi soţia lui Michelle au împreună 6 copii iar casa este destul de încăpătoare pentru toţi. Totul pare făcut din lemn în această casă, inclusiv chiuveta din baie. Pentru un confort sportit familia a ales bumbacul egiptean pentru cuverturile patului, un şemineu în sufragerie, iar afară, în gradină, a fost amplasat un jacuzzi.

Întrebat de unde a venit cu această idee, bărbatul a povestit că nepoţica lui a fost cea care l-a inspirat acum doi ani, dar a mai durat o perioadă până planurile au fost puse în aplicare. La început vecinii au fost împotriva unui astfel de proiect, şi consiliul local nu voia să le ofere autorizaţia de construcţie, ulterior problemele fiind rezolvate. Casa a devenit atât de cunoscută încât proprietarii au început să o închirieze. Pentru o singură noapte, doritorii trebuie să plătească o sumă cuprinsă între 200 şi 250 de euro.