Cea mai MACABRĂ zi de naştere. O vedetă de Dorobanţi şi-a serbat ziua cu COLIVĂ în loc de tort FOTO

Codin Maticiuc a ales ca tematică pentru ziua lui de naştere "Doamna cu coasa". Petrecerea a fost de-a dreptul macabră.

06 oct. 2014, 06:48

Pentru că a vrut ca la petrecere să nu fi lipsit nimic din ceea ce implică moartea, Codin a transformat barul din Centrul Vechi al Bucureștiului într-un adevărat cavou. Nu au lipsit crucile mortuare, vampirii, animatoarele care se „trezeau la viață” din sicrie și nici un tort făcut din colivă, potrivit spynews.ro.

Normal, la petrecerea lui Codin Maticiuc nu au lipsit cei mai buni amici ai acestuia, Florin Chilian, Tania Budi sau Lucian Becali, nepotul latifundiarului din Pipera. Evident, una dintre cele mai bune prietene ale lui, talentata Delia, a susținut și un recital de zile mari, spre bucuria celor prezenți care, până în zorii zilei de duminică s-au zbănțuit până la epuizare.

De curând, Codin Maticiuc a lansat o carte, iar succesul de care s-a bucurat l-a făcut să aibă un motiv în plus pentru a-și serba împlinirea celor 35 de ani.

„Sunt superficial şi ador plăcerile vinovate, dar simple. Ador ţâţele mari, sexul neprotejat, perechea de Aşi, vinul scump, petrecerile pe plajă, jocurile video, shoturile cu gheaţă pisată, banii cash, bancurile porcoase şi iahturile cu flybridge. N-am dus niciodată nimic până la capăt, nici măcar propriul şir al gândurilor”, este confesiunea lui Codin în cartea „Consumatorul de suflete” pe care a lansat-o de curând.