MALEFIC. Ce a făcut o tânără după ce i-a furat LOGODNICUL SURORII SALE FOTO

O femeie din China a recurs la un gest bizar după ce s-a îndrăgostit de logodnicul surorii sale. Astfel, ea l-a făcut să o părăsească, însă mai târziu l-a ucis într-un mod teribil.

16 nov. 2014, 08:52

Qiao Li Tsui, o femeie de 25 de ani, l-a întâlnit prima oară pe Jian Tsao, de 30 de ani, acum doi ani, când era logodit cu sora ei, Wan Niu, de 27 de ani. Ulterior, tânăra malefică i-a făcut pe cei doi să se despartă, ca apoi să îl convingă să se căsătorească cu ea, potrivit Mirror.

Citeşte şi PARTIDĂ de SEX în trei MACABRĂ. Reacţia unei FEMEI după ce soţul nu a lăsat-o să aducă un alt bărbat în CASĂ

Cu toate acestea, după un an de la nuntă, sora malefică a cunoscut un alt bărbat pe internet, Cai Chen, de 27 de ani, şi a început să aibă o aventură cu el. Cuplul apoi a început să pună la cale moartea primul soţ. Acesta a fost ademenit în munţi, sub pretextul unui picnic, ca apoi să fie atacat cu un cuţit şi înjunghiat de mai multe ori.

Ulterior, el a fost îngropat de viu, înainte să moară din cauza rănilor de cuţit. Chiar şi aşa, sfâşiat de vină, amantul tinerei s-a predat singur la poliţie după trei zile. Mai mult, el a arătat locul în care a fost cadavrul, în plămânii acestuia descoperindu-se pământ, lucru care arată că respira atunci când a fost acoperit de pământ.

Citeşte şi S-au CERTAT pe BANI şi l-a făcut SALAM. Ce s-a întâmplat, este de neimaginat FOTO

Ea este o curvă malefică ce merită să fie împuşcată. Mi-a ruinat fericirea, mi-a omorât logodnicul şi acum i-a distrus viaţa ultimului iubit. Nu are resentimente sau sentimente de vină. Sper să putrezească în iad„, a declarat sora criminalei.