Cea mai mare dorinţă a lui Constantin Enceanu. Artistul are o mare teamă: „Aşa aş vrea să mor”

Cea mai mare dorinţă a lui Constantin Enceanu. Chiar dacă mereu este cu zâmbetul pe buze şi cântă melodii vesele, artistul a vorbit şi despre lucrurile mai puţin plăcute, care fac parte din viaţa noastră.

21 mart. 2022, 23:39
Cea mai mare dorinţă a lui Constantin Enceanu. Artistul are o mare teamă: „Aşa aş vrea să mor”

Cea mai mare dorinţă a lui Constantin Enceanu. Unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică populară se teme de sfârşit şi mărturiseşte că ar vrea să moară aşa cum s-a întâmplat şi în cazul bunicului său. Artistul spune că nu vrea să devină o povara pentru familie.

Citeşte şi: Sora lui Petrică Mîțu Stoian îi declară război lui Constantin Enceanu şi-l ameninţă cu judecata: „Să își vadă de familia lui”

Cea mai mare dorinţă a lui Constantin Enceanu

N-as vrea sa chinui copiii! Daca ar fi sa se intample, fereasca Dumnezeu, asa am avut eu o legatura spirituala cu Cel de sus, eu l-am rugat sa ma tina macar 91 ani, El mi-a zis 92! Vreau sa traiesc asa cum a fost bunicul meu, pana la 91 ani a mers cu oile. Intr-o zi i-a spus tatalui meu ca nu se simte bine, iar a doua zi deja a plecat dintre noi. Asa as vrea sa mor, sa nu-i chinui pe cei dragi.

Sa fiu de folos familiei, fereasca Dumnezeu, se intampla atatea situatii neplacute, sa devii leguma, o povara familiei. Si dupa un anumit timp realizezi ca familia nu te mai iubeste ca inainte si simte o povara extraordinara pe spatele lor. Nu-mi doresc sa-i chinui. Pe langa tine, mai chinui patru, cinci vieti„, a declarat Constantin Enceanu, potrivit Star Popular.

Constantin Enceanu, melodie emoționantă în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu a trecut cu greu peste moartea lui Petrică Mîțu Stoian, iar scandalurile pe care le-a generat trecerea în neființă a maestrului n-au făcut decât să-l mâhnească.

Nu întâmplător am ales s-o postez cu o zi înainte de ziua mea de naștere. Multă lume mă întreba pe cand o melodie în memoria lui Petrica, unii chiar îmi reproșau. Nu e chiar așa ușor să faci o melodie, trebuie s-o treci prin filtrul sufletului. Mi-a fost foarte greu, am reluat-o de vreo cinci ori pentru că îmi dădeau lacrimile la a patra strofă. Imi era foarte greu”, a spus Constantin Enceanu.