Sora lui Petrică Mîțu Stoian îi declară război lui Constantin Enceanu şi-l ameninţă cu judecata: „Să își vadă de familia lui”

Războiul dintre sora lui Petrică Mîţu Stoian şi prietenii apropiaţi ai artistului, Doru Guşman şi Constantin Enceanu, nu pare să se mai termine. Maria Tărchilă îi aduce noi acuzaţii lui Enceanu, după ce acesta a declarat public că locuinţa lui Mîţu din Craiova este, de fapt, proprietatea lui Guşman, deci familia lui Mîţu nu are niciun drept acolo.

17 feb. 2022, 08:35
Sora lui Petrică Mîțu Stoian îi declară război lui Constantin Enceanu şi-l ameninţă cu judecata: „Să își vadă de familia lui”

Sora lui Petrică Mîţu Stoian este decisă să nu lase lucrurile aşa şi îl ameninţă pe Constantin Enceanu că îl acţionează în judecată dacă îi mai pronunţă numele şi dacă mai induce ideea că Mîţu nu ar fi avut avere.

Sora lui Petrică Mîţu Stoian i-a interzis lui Constantin Enceanu să-i mai pronunţe numele

Maria Tărchilă a afirmat că Enceanu o face de râs în presă, iar ea nu acceptă acest lucru. Mai exact, Maria Tărchilă l-a amenințat pe Constantin Enceanu că îl dă în judecată, în cazul în care de acum înainte o să-i mai pronunțe numele în vreo emisiune sau mesaj.

Prietenia dintre el și Mîțu se dovedeşte acum. Să își vadă de familia lui. Să nu mă mai denigreze pe mine în presă. El nu are niciun drept și nu înțeleg care este rolul lui aici. Să nu mai zică că Mîțu a fost sărac. Dacă mai pronunță o singură dată numele meu o să aibă probleme cu legea. Dacă mă mai vorbește îl dau în judecată. Eu nu-i cer lui părerea. Cum putea fratele meu să fie sărac?„, a spus Maria Tarchilă într-o intervenţie la Antena Stars, potrivit spynews

Citeste si Ce pensie are Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîţu Stoian. Nu se compară cu veniturile artistului

Constantin Enceanu, atac la Maria Tărchilă: „Maria aberează, nu are cum să moștenească imobilul din Craiova”

Totul a pornit de la o afirmaţie pe care Enceanu a făcut-o cu câteva zile înainte referitoare la faptul că imobilul din Craiova în care locuia Mîţu ar fi fost proprietatea lui Doru Guşman, iar acesta i-ar fi permis lui Mîţu să folosească două camere şi o baie.

Maria nu știe ce vorbește, aberează, nu are cum să moștenească imobilul din Craiova. Ea a declarat ba că acea căsuță, în care a locuit Petrică, în ultima parte a vieții, și în care s-a ținut și parastasul, este a fratelui ei, ba că e de patrimoniu, a statului. Să fie foarte clar! Casa e a lui Doru Gușman, el și soția lui au muncit în străinătate și au cumpărat aici, în Craiova, înainte de Revoluție. Pe atunci, nici nu se știau cu Petre”, a declarat Constantin Enceanu în urmă cu câteva zile.

Citeste si Sora lui Petrică Mîţu Stoian face dezvăluiri dureroase: „Plămânii erau maro, nu roz. I-au ars acolo, în cabina respectivă”