Cea mai mare dorinţă a lui Petrică Mîţu Stoian. Ce n-a mai apucat artistul să facă

Petrică Mîţu Stoian a murit sâmbătă seara la Spitalul de Urgenţă din Reşita, la vârsta de 61, în urma unor complicaţii după infecţia cu Covid.

07 nov. 2021, 09:14
Cea mai mare dorinţă a lui Petrică Mîţu Stoian. Ce n-a mai apucat artistul să facă

Petrică Mîţu Stoian fusese internat în stare gravă la secţia ATI a Spitalului Reşiţa.

„A venit la clinică să facă terapie hiperbară post-COVID. A dezvoltat o bronhopneuomonie care a fost mult mai amplă. A decedat în urma unui şoc septic. A fost resusictat, dar organismul tău nu a mai rezistat”, a declarat pentru Româniatv.net directorul medical al Spitalului de Urgenţă Reşiţa.

Petrică Mîţu Stoian povestea într-un interviu acordat recent despre cele mai mari dorinţe ale sale. O mare parte din viața sa și-a dedicat-o carierei muzicale, însă solistul și-ar fi dorit să aibă mai mult timp pentru vacanțe, să se plimbe prin locuri pe care nu apucase să le vadă. În cadrul interviului, artistul mărturisea că este îndrăgostit de țările arabe.

„Toată viaţa, muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe. Vreau să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus. Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii”, a spus Petrică Mîțu Stoian, într-un interviu pentru Impact.ro.

Petrică Mîţu Stoian, ultima apariţie tv. Toată lumea a rămas uluită de cum s-a prezentat în emisiune

Îndrăgitul artist pare să-şi fi presimţit moartea. În urmă cu doar câteva zile îşi vizitase mormântul. Dezvăluirea a fost făcută pe pagina de Facebook a casei de discuri Electrecord.

Dr. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, acolo unde artistul a stat internat în ultimele zile, a declarat că acesta a decedat în urma unui şoc septic.

„Îmi pare rău că trebuie să dau această veste, domnul a venit la Clinica Nera să facă terapie hiperbară post-COVID, din păcate a dezvoltat o bronhopneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie și a decedat în urma unui șoc septic. Șocul septic ireversibil este o boală destul de serioasă, chiar foarte serioasă, cu mortalitate foarte mare, a fost pus pe tot ce trebuie, dar din păcate organismul dânsului nu a mai rezistat”, a declarat, cu puțin timp în urmă, dr. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

Petrică Mîţu Stoian şi-a presimţit moartea. Și-a pregătit mormântul până în cel mai mic detaliu