Petrică Mîţu Stoian şi-a presimţit moartea. Și-a pregătit mormântul până în cel mai mic detaliu

Dezvăluire tulburătoare făcută la scurt timp după moartea îndrăgitului interpret mehedințean Petrică Mîțu Stoian. Mesajul a fost publicat pe pagina de Facebook a casei de discuri Electrecord.

06 nov. 2021, 21:28
Petrică Mîţu Stoian şi-a presimţit moartea. Și-a pregătit mormântul până în cel mai mic detaliu

Petrică Mîţu Stoian (61 de ani) a încetat din viaţă sâmbătă seara la Spitalul de Urgenţă din Reşita, în urma unor complicaţii apărute după infecţia cu Covid. Îndrăgitul artist pare să-şi fi presimţit moartea. În urmă cu doar câteva zile îşi vizitase mormântul. Dezvăluirea a fost făcută pe pagina de Facebook a casei de discuri Electrecord.

Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!„, a postat casa de discuri Electrecord pe pagina de Facebook.

Citeste si De ce a murit Petrică Mîţu Stoian. Anunţ de ultimă oră făcut de dr. Cosmin Librimir

Artistul era internat la terapie intensivă la Spitalul de Urgență Reșița, după ce i s-ar fi făcut rău în timp ce urma tratament post Covid. Petrică Mîțu Stoian ar fi fost vaccinat împotriva Covid-19.

Citeste si Motivul pentru care Petrică Mâţu Stoian nu a avut moștenitori. ”Am vrut ca soția mea să nu-și strice corpul”

Petrică Mîţu Stoian a murit în urma unui şoc septic

Dr. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, acolo unde artistul a stat internat în ultimele zile, a declarat că acesta a decedat în urma unui şoc septic.

Îmi pare rău că trebuie să dau această veste, domnul a venit la Clinica Nera să facă terapie hiperbară post-COVID, din păcate a dezvoltat o bronhopneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie și a decedat în urma unui șoc septic. Șocul septic ireversibil este o boală destul de serioasă, chiar foarte serioasă, cu mortalitate foarte mare, a fost pus pe tot ce trebuie, dar din păcate organismul dânsului nu a mai rezistat”, a declarat, cu puțin timp în urmă, dr. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

Petrică Mîțu Stoian s-a întors zilele trecute de la București, acolo unde a filmat pentru emisiunea de Revelion a unui post TV.

Petrică Mîţu Stoian slăbise mult

La ultima sa apariţie televizată, care a fost în cadrul emisiunii La Măruţă, artistul din Mehedinţi a şocat pe toată lumea. Slăbise un număr mare de kilograme.

Mîţu Stoian a mărturisit că pierderea în greutate a venit din cauza unei întâmplări triste. Îşi pierduse un prieten foarte drag şi a suferit enorm.

Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 20 și ceva. O să încerc să trec peste acest moment”, a mărturisit acesta la emisiunea La Măruță.