Cea mai mare indemnizaţie pentru creşterea copilului, 35.000 de euro, a fost plătită

Agenţia Judeţeană de Prestaţii Sociale Sibiu a efectuat plata celei mai mari indemnizaţii de creştere a copilului din ţară, de aproximativ 35.000 de euro lunar. Banii urmează să intre în contul beneficiarului.

RomaniaTV.net
19 oct. 2016, 12:31
Cea mai mare indemnizaţie pentru creşterea copilului, 35.000 de euro, a fost plătită

„Conform legii, s-a efectuat plata la zi a indemnizaţiei de creştere a copilului în cursul zilei de marţi, iar probabil astăzi (n.r. miercuri) acest beneficiar urmează să aibă banii în cont”, a declarat Ioan Boţa, directorul AJPIS Sibiu, potrivit Mediafax.

Agenţia Naţională de Prestaţii Sociale a suspendat temporar indemnizaţia de creştere a copilului, în cazul unui beneficiar din judeţul Sibiu, pentru efectuarea unor verificări ale veniturilor declarate.

Bărbatul care încasează cea mai mare indemnizaţie de creştere a copilului din România a depus cererea în luna iulie şi ar fi trebuit să primească banii începând cu luna august.

Agenţia Naţională de Prestaţii Sociale anunța luna trecută că a suspendat temporar indemnizaţia de creştere a copilului, în cazul unui beneficiar din judeţul Sibiu, pentru efectuarea unor verificări ale veniturilor declarate.

Bărbatul, un om de afaceri din Sibiu, a depus cererea pentru indemnizație în luna iulie şi ar fi trebuit să primească banii începând cu luna august.