Cea mai mare pensie din România este încasată de un fost şef de penitenciar. Gheorghe Bălăşoiu primeşte 34.000 de lei lunar

Fostul șef al Penitenciarului Colibași, Gheorghe Bălășoiu, este pensionarul din România care primește cei mai mulți bani din partea statului. Pensia sa lunară ajunge la 34.000 de lei, aproximativ 8.000 de euro.

RomaniaTV.net
22 oct. 2016, 13:46
Cea mai mare pensie din România este încasată de un fost şef de penitenciar. Gheorghe Bălăşoiu primeşte 34.000 de lei lunar

Secretul din spatele ajungerii la această pensie pentru Gheorghe Bălășoiu este faptul că în ultimul an de activitate a renunțat la concediu și efectul multe deplasări în interes de serviciu, iar banii pentru acestea s-au adunat la salariul din ultima lună care intră în calcul pentru stabilirea pensie.

Citeşte şi Pensia medie reprezenta, la sfârşitul lunii iunie, 44,75% din câştigul salarial mediu net

De asemenea, fostul șef de la Penitenciarul Colibași a lucrat ultimele luni din activitate ca procuror la Curtea de Apel Pitești, unde s-a asigurat că pensia nu îi va fi modificată, potrivit unei note a departamentului de resurse umane al CSM. Procurorii, spre deosebire de restul bugetarilor, ies la pensie cu 80% din salariu.

Pe locul doi ca valoarea a pensiei se află un bărbat din București care încasează lunar 25.000 de lei.


loading...
Partenerii noștri