Cea mai mare provocare cu care s-au confruntat Gabriela Cristea şi Tavi Clonda după ce s-au infectat cu coronavirus: „Partea psihologică e foarte greu de gestionat în situaţia asta”

Gabriela Cristea s-a infectat cu coronavirus, iar la distanţă de doar câteva zile, Tavi Clonda şi cele două fetiţe au ieşit pozitivi la test. Cei patru îşi revin, dar cea mai mare provocare pentru Gabriela şi Tavi a fost gestionarea aspectelor psihologice ale acestei situaţii, în condiţiile în care implicaţi au fost şi doi copii mici.

19 oct. 2021, 02:53
Cea mai mare provocare cu care s-au confruntat Gabriela Cristea şi Tavi Clonda după ce s-au infectat cu coronavirus: „Partea psihologică e foarte greu de gestionat în situaţia asta”

Gabriela Cristea coronavirus. Gabriela Cristea a fost prima din familia ei care a ieşit pozitiv la testul de coronavirus. I-au urmat, la scurt timp, Tavi şi cele două fetiţe, Victoria şi Iris. Din fericire, toţi patru au dezvoltat forme uşoare ale bolii, astfel că nu a fost necesară spitalizarea. S-au izolat împreună la domiciliu şi urmează tratamentele recomandate de medic.

Cea mai afectată de boală a fost Gabriela, care a avut întreaga simptomatologie a bolii, inclusiv pierderea mirosului şi a gustului. Tavi Clonda a trecut mai uşor prin boală, acesta declarând că doar în primele zile s-a simţit ceva mai rău. El, însă, nu şi-a pierdut mirosul şi gustul.

Citeste si Carmen Harra a prezis divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf: „Vor urma încă două căsătorii”

Până pe la 17.00, fetele dorm şi atunci ne odihnim şi noi. Orele lor de somn sunt şi ale noastre. M-am simţit mai rău la început când aveam un pic de febră, eram mai pleoştit un pic. Acum mai am ansul înfundat. E o stare de gripă.

Fetele dorm, sunt ok, n-au trecut prin etape din astea dificile, au avut o tuse la început, dar acum e din ce în ce mai rară. Acum se joacă, sunt active, răstoarnă casa cu susu-n jos. Din câte ştiu, copiii fac forme uşoare. Pot fi şi cazuri grave, dar ne rugăm la Dumnezeu să fie bine„, a declarat Tavi Clonda la Antena Stars.

Gabriela Cristea spune că, în ce le priveşte pe fetiţe nu boala lor a ridicat probleme, cât partea psihologică. Micuţele aveau tot timpul nevoie să fie în contact cu mama lor, contact care nu a mai fost posibil imediat ce Gabriela Cristea a aflat că este pozitivă şi s-a izolat.

Citeste si Monica Tatoiu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Ce spune despre noua relaţie a antrenorului

Eu cred că noi am avut toţi de la început, de-aia ne-am izolat în casă. Din momentul în care am fost diagnosticată, ne-am închis cu toţii în casă, pe fete nu le-am mai dus la grădiniţă. Eu am rămas fără gust şi fără miros, Tavi, în schimb, le are pe-amândouă.

Nu au fost momente critice în modul de manifestare a bolii. Partea psihologică e, însă, foarte greu de gestionat în situaţia asta. În prima zi când m-am închis in dormitor, Victoria a venit şi a început să bată la uşă pentru că nu înţelegea de ce nu ies. La patru ani, înţelege pentru cinci minute, dar după cinci minute uită şi o ia de la capăt„, povesteşte Gabriela.