Monica Tatoiu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Ce spune despre noua relaţie a antrenorului

Monica Tatoiu a reacţionat în scandalul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Aceasta i-a transmis un mesaj dur iubitei lui Reghe.

18 oct. 2021, 20:27
Monica Tatoiu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Ce spune despre noua relaţie a antrenorului

Monica Tatoiu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Aceasta i-a transmis fiicei Ionelei Prodan că dragoste cu forţa nu se poate, precizând că e greu să trăieşti cu o femeie care are personalitatea Anei.

Monica Tatoiu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe

Femeia de afaceri a declarat într-o emisiune tv că atât ea, cât şi Anamaria sunt impulsive şi că sunt obişnuite să conducă.

Citeşte şi Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre trecutul presupusei amante a lui Reghe. Impresara a răbufnit: De mâine avem serial. Orice pentru soarele și promotorul familiei! – GALERIE FOTO

„Eu i-am spus că nu e bine (nr. căsnicia cu Reghe). E greu să trăiești cu o femeie cu personalitatea ei sau a mea. Eu am învățat să tac mult. Mediul e propice. Am citit declarația ei.

Unei femei care a fost obișnuită să conducă îi este foarte greu să accepte și atunci fiecare reacționează. Ea este impuslivă, ea nu vrea să divorțeze. Dar dragoste cu forța nu se poate, nicio femeie nu poate admite asta”, a spus Monica Tatoiu la emisiunea lui Teo.

Femeia de afaceri i-a transmis un mesaj Corinei Bilcon, noua iubită a lui Laurenţiu Reghecampf.

„Am văzut fotografiile (nr. cu Reghe și Corina), frumoasă fata, tinerețea este frumoasă. În viață trebuie să te gândești pe ce îți clădești fericirea. Femeia aia trebuie să înțeleagă că dacă face un copil cu unul bogat, nu îl leagă de ea.

Dar un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge și dacă tu femeie desparți un tată de familia lui… Când există părinți, divorțul părinților are un impact… În cazul ăsta și Anamaria a avut o situație de asta. El atunci și-a lăsat soția și un copil. Îmi pare rău pentru ei, a fost un cuplu foarte frumos” a mai precizat Tatoiu.

Citeşte şi Bombă în scandalul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf! Ce spune legea americană după care se va judeca divorțul, cum se împarte averea

Reamintim că Laurenţiu Reghecampf a anunţat zilele trecute că a depus actele de divorţ. Soţul impresarei are de ceva timp o relaţie cu Coriona Caciuc, care ar fi deja însărcinată.


loading...