Cea mai mare teamă a bărbaţilor legată de sex

Am vorbit cu sute de bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani - single şi cuplaţi - despre cea mai mare grijă a lor atunci când vine vorba de sex. Şi nu, nu mărimea penisului îi preocupă cel mai mult...

RomaniaTV.net
19 dec. 2012, 10:50
Cea mai mare teamă a bărbaţilor legată de sex

Este oficial: principala teamă a bărbaţilor n-are nicio legătură cu mărimea bărbăţiei lor sau cu tehnicile pe care le aplica în pat! E vorba, de fapt, despre… orgasmul venit prea devreme, această eventualitate care le suflă constant în ceafă în timpul partidelor de sex.

Ştii cum te simţi atunci când părul tău are o zi proastă şi te obsedează acea singură suviţă de păr care se încăpăţânează să ia poziţia de drepţi? Ei bine, cam asta e starea pe care o experimentează şi iubitul tău atunci când împărtăşiţi un moment intim. „Bărbaţii dezvoltă un fel de fixaţie pentru această grijă”, explică Melanie Greenberg, medic terapeut în California.

„În loc să se concentreze pe cât de bine se simt cu tine în pat, adesea se pierd în această teamă care îi deconectează de la momentul acţiunii, crescând în mod ironic şansele unei ejaculări premature”. Cu alte cuvinte, e vorba despre un cerc vicios: grija lor pentru ceea ce ar putea să se întâmple transforma coşmarul în realitate tocmai din cauza stării de anxietate, care îi determină să piardă controlul.

Citeşte pe Cosmpolitan.ro cum poţi să-l ajuţi pe iubitul tău să se detensioneze.