Cea mai norocoasă Lună nouă din 2024 poate fi destul BANALĂ pentru 3 zodii. Vor fi cel mai puțin afectate de Luna nouă din 7 mai

Dacă te întrebi despre ce este vorba în agitația dinaintea Lunii noi în Taur, ai putea fi unul dintre semnele menționate mai jos. În timp ce această fază lunară este considerată una dintre cele mai norocoase ale anului, se pare că ea nu împarte bogăția în mod egal în întregul zodiac.

07 mai 2024, 12:40
Cea mai norocoasă Lună nouă din 2024 poate fi destul BANALĂ pentru 3 zodii. Vor fi cel mai puțin afectate de Luna nouă din 7 mai

Luna nouă este întotdeauna un moment ideal pentru a semăna semințe pentru viitor. Când Luna nouă în Taur sosește marți, 7 mai, se recomandă să îți stabilești intenții și să faci planuri care să aducă lucruri bune în viața ta, fie că este vorba despre relații, prietenii sau carieră.

În această zi, alte corpuri cerești se vor alinia pentru a crea o energie supraîncărcată. Cu conjuncția lui Jupiter și Uranus aproape de Luna Nouă, aceasta ar putea aduce noroc și abundentă neașteptată. Va fi un moment minunat să facem progrese noi, să acționăm aliniat și intenționat și să o facem într-un mod care să susțină obiectivele noastre pe termen lung.

Pentru unele semne, momentul va fi potrivit pentru a face mișcări mari și îndrăznețe, dar pentru altele, aliniamentele nu vor fi la fel de puternice sau norocoase – și s-ar putea să pară doar ca orice altă zi de marți.

Continuă să citești mai jos pentru cele trei semne zodiacale care vor fi cel mai puțin afectate de Luna nouă din 7 mai.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
În loc de realizări radicale sau momente majore de claritate, Luna nouă în Taur din 7 mai îți va aduce o energie lentă și constantă – la fel ca semnul pământului însuși. Aflându-se în casa a 12-a a inconștientului Gemenilor, această nouă lună în Taur aduce schimbări subtile și inconștiente în perspectivă și o perioadă de odihnă și reflecție.

Horoscop BANI si SUCCES 7-12 mai 2024. Zodiile care fac muţi bani până la sfârşitul săptămânii

Va fi o zi bună să urmezi sfaturile Taurului și să rămâi în interior. Acest lucru s-ar putea să fie dificil – ești un semn de aer sociabil, în sfârșit – dar ai încredere că timpul petrecut singur va fi benefic pentru tine. Această nouă lună îți va aminti că este în regulă să te retragi și că uneori o noapte liniștită poate fi chiar plăcută.

Cu toate acestea, poți totuși să îți stabilești intenții și să îți uzi metaforic semințele, mai ales că Jupiterul norocos va intra în semnul tău pe 25 mai. Vei aprecia că ai odihnit când vei începe să ai revelații, insight-uri și izbucniri de inspirație bruscă spre sfârșitul lunii.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Luna nouă din mai nu va fi particular de vizibilă pentru Săgetătorii lumii, dar dacă vrei să te bucuri sau să te apleci spre energia ei, ai putea să reevaluezi rutinele tale zilnice.

Horoscop karmic 6-12 mai 2024. Energie cosmică pentru zodiile de pământ! Zodiile de aer îşi deschid sufletul, iar cele de foc îşi manipulează partenerii

Luna nouă se petrece în casa a șasea a obiceiurilor zilnice, așa că ar putea fi potrivit să îți analizezi ritualurile pentru a vedea care funcționează pentru tine și care nu. Ai putea lua în considerare ora la care te trezești, câte ore petreci lucrând în fiecare zi și cât de des vezi prietenii. Această rutină te face fericit și te pregătește pentru succes? Sau te epuizează și te trage în jos?

În timpul acestei Luni noi, ai putea iniția un curs complet nou lăsând în urmă vechile obiceiuri și începând altele noi care îți susțin bunăstarea pe termen lung și următorul tău ciclu de creștere. Amintește-ți, lucrurile mici pe care le faci în fiecare zi sunt cele care, în cele din urmă, alcătuiesc viața ta, așa că alege-ți cu înțelepciune rutina.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro