Horoscop karmic 6-12 mai 2024. Energie cosmică pentru zodiile de pământ! Zodiile de aer îşi deschid sufletul, iar cele de foc îşi manipulează partenerii

Conform celui mai nou horoscop karmic, valabil pentru săptămâna 6-12 mai 2024, Berbecii vor primi tot felul de semnale de la Univers, unele chiar avertismente despre ce trebuie să schimbe pentru a avea parte de liniște sufletească.
Alina Costache
06 mai 2024, 10:02
Horoscop karmic 6-12 mai 2024. Energie cosmică pentru zodiile de pământ! Zodiile de aer îşi deschid sufletul, iar cele de foc îşi manipulează partenerii

Horoscop karmic 6-12 mai 2024: zodiile de apă își pun serioase întrebări în legătură cu cine sunt și ce vor cu adevărat de la viața lor. E o perioadă de gânduri și comunicare. Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 8-14 mai 2023, zodiile de apă vor avea o ușoară criză de identitate.urmează o perioadă în care multe zodii își vor lua alte angajamente, în care vor face schimbări pe plan social.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) reușesc să îi păcălească pe cei din jur atunci când își propun să obțină informații prețioase sau lucruri de care au nevoie. Au un talent oratoric deosebit. Îi învăluie pe oameni cu vorbele lor încât vor obține cam tot ce își propun. Cei mai avantajați vor fi Leii și Săgetătorii, extrem de talentați când vine vorba de a-i convinge pe ceilalți de ceva.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Horoscop karmic 6-12 mai 2024. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au energie cât curpinde! De data asta vor folosi această energie pentru binele lor. Nativii de pământ se vor pune pe primul loc, în sfârșit! Asta după ce până acum se preocupau mai mult pentru bunăstarea altora.Vor schimba o serie de lucruri la relațiile pe care le au mai ales cu persoanele de sex feminin în viața lor. Taurii ies dintr-o perioadă un pic mai agitată. Capricornii, în schimb, se echilibrează nițel.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 mai 2024. Probleme pe Axa karmică, dar şi daruri de 5 stele. Nu turnați gaz pe foc!

 

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pornesc într-o călătorie de redescoperire a sinelui. Scorpionii se pot apuca de tot felul de studii în perioada următoare. Sunt atrași de psihologie, de ezoterism, de tot ce ține de spiritualitate.Și Racii vor avea o perioadă ceva mai mistică. Vor încerca să deslușească anumite comportamente ale oamenilor din jur. Peștii sunt ceva mai practici față de celelalte două zodii de apă. Ei caută soluții să facă mai mulți bani.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată

Horoscop karmic 6-12 mai 2024. Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) își deschid sufletul către noi prietenii sau, de ce nu, o nouă poveste de iubire! Vorbim, evident, despre cei care nu au un partener de viață, însă nici pentru aceștia nu este garantat că vor continua în aceeași relație. Gemenii sunt cei mai predispuși să facă schimbări majore pe plan sentimental, mai ales că se apropie perioada lor astrologică din zodiac. Vărsătorii își dau planurile peste cap în mod intenționat. Vor pune ochii pe o persoană cu care vor să lege ceva frumos și de durată.

Horoscop Berbec (23 iulie – 22 august)

BERBEC – Nu va fi o săptămână prea bună pentru viața ta amoroasă. Nu vei putea să îți exprimi sentimentele față de partenerul tău, ceea ce va destabiliza și mai mult relația ta. S-ar putea să te confrunți cu unele provocări în carieră. Cu toate acestea, cu o abordare corectă, vei putea să le faci față. Este important să te concentrezi pe a deveni o versiune mai bună a ta,

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

TAUR – Săptămâna aceasta va fi liniștită pentru tine, deși trebuie să te ocupi de o problemă de sănătate. Va fi o săptămână fructuoasă și promițătoare pentru tine, deoarece este posibil să primești mai multe oferte de muncă. Încearcă să îți exprimi gândurile în fața superiorilor, deoarece ești plin de idei grozave în acest moment.

Previziuni rune 6-12 mai 2024. Berkana aduce bogăţie pe toate planurile, Thurisaz vine cu provocări

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

GEMENI – Va fi o săptămână favorabilă pentru tine, deoarece eforturile tale vor fi lăudate și remarcate de șefi. Te poți aștepta să primești o promovare sau o mărire de salariu, în curând. Cariera ta va fi la cel mai bun nivel în această perioadă.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii Potrivit horoscopului din această săptămână, norocul te poate favoriza, deoarece ai șanse să prosperi în carieră. Încrederea îți va crește și, în consecință, vei putea lua decizii înțelepte. Dacă te simți plictisit în acest moment, atunci ia în considerare posibilitatea de a merge într-o vacanță cu prietenii.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Leii S-ar putea să treci printr-o fază de tranziție. Schimbarea poate fi pozitivă sau negativă. Dacă ești în căutarea unei schimbări de loc de muncă sau te gândești să îți extinzi afacerea, atunci este momentul potrivit.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioare S-ar putea să te confrunți cu un recul temporar în carieră, dar nu îți pierde speranța. Nu te înconjura de gânduri negative, mai degrabă păstrează-ți optimismul. S-ar putea să nu ai nicio speranță în acest moment, dar încearcă să găsești pozitivitate în tot ceea ce întâlnești.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele Acest horoscop săptămânal te sfătuiește să devii ceva mai flexibil și mai versatil. Lucrurile vor începe să se îmbunătățească dacă vei învăța să te adaptezi la schimbările dinamice. Pe parcursul acestei săptămâni, este foarte probabil să ai parte de schimbări de ultim moment în orice plan și rutina ta ar putea fi perturbată.Balanțele primesc vești bune pe plan relațional. Cei care sunt singuri vor avea o perioadă extrem de valoroasă.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpion Ai grijă să nu te suprasoliciți. De asemenea, încearcă să nu ceri mai mult decât meriți. Când vine vorba de chestiuni legate de bani, încearcă să cheltui cu moderație.

Scorpionii au parte de multe reușite la serviciu. De pe 11 mai încolo vin rezultate benefice. Trebuie să aibă foarte mare grijă la excese!

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii Săgetătorii își fac prieteni noi, mult mai calitativi. Femeile care își doresc copii vor avea o perioadă excelentă din acest punct de vedere.

Ești înconjurat de oameni care sunt binevoitori și care te iubesc cu adevărat. Este momentul să faci ceva măreț cu toată dragostea care abundă în jurul tău. Ești în căutarea păcii și a fericirii.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii Trebuie să înveți să fii mai sincer cu tine însuți și să încetezi să mai simți că este de datoria ta să-i faci pe alții fericiți. Atunci când lucrurile merg prost, fă un pas înapoi dacă obișnuiești să iei vina asupra ta. La sfârșitul zilei, suntem cu toții responsabili pentru viețile noastre și pentru stările noastre mentale.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii Potrivit astrelor, o veche poveste de dragoste sau o atracție ar putea fi, de asemenea, reaprinsă în această săptămână. Nu te grăbi şi nu te arunca cu capul înainte, ci acordă-ţi timp de gândire!Vărsătorii să fie atenți la veștile și revelațiile care vin din străinătate sau dinspre prieteni.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Pești La începutul săptămânii, vei fi mai dispus să petreci timp cu familia ta. Devotamentul și dragostea ta pentru rude vor crește. Spre sfârșitul perioadei menționate, vei putea să îți crești afacerea. Vei obține un profit bun.Peștii pot amâna anumite proiecte, căci Mercur retrograd nu îi ajută în carieră.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Satul în care oamenii fac bani din pietre. Afacerea neobișnuită din care trăiesc locuitorii
Capital.ro
Anunț trist despre CORNEL DINU. Vestea, dată chiar de Cristi Borcea: E cea mai mare DURERE a mea
Playtech.ro
Îţi mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Era o divă HOT, toată lumea o invidia. Acum o mai recunoşti?
DailyBusiness
Din păcate, s-a luat decizia! Aceste medicamente DISPAR din România
Adevarul
Imagini de colecție cu Ion Țiriac tânăr student când se antrena la baza sportivă studențească Tei VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Gogoșile pufoase cu măr ras sunt delicioase şi ieftine. În doar 15 minute desertul e gata să fie savurat
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
INCREDIBIL! Belodedici a fost reținut de poliție, după niște evenimente ca în filme
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer
Capital.ro
Obligatoriu pentru toți șoferii cu MAȘINI DIESEL. Verificarea se face la intervale regulate
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur" Iosif Rotariu, la vârsta de 60 de ani
substantial.ro
Alinare în necazuri și sprijin în deznădejde: Acatistul Sfântului Mina, puterea supremă a rugăciunii
MediaFlux
A fost CUTREMUR în ROMÂNIA! L-ați SIMȚIT?
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'